27.7 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Trailerul sezonului 2 iCarly dezvăluie revenirea lui Josh Peck, îl tachinează pe Creddie Forevvie

Publicat pe


Paramount+ a lansat trailerul oficial al sezonului 2 al iCarly trezire, care a adus Miranda Cosgrove și gașca de anul trecut. Odată cu noul trailer, am primit și un nou poster și o dată de lansare pentru sezonul 2 al renașterii, care va deveni disponibil mai devreme decât era anticipat.

Noul trailer ne oferă o privire asupra știrilor în care Carly Shay (Cosgrove) și prietenii ei se vor implica în timp ce încearcă să transforme programul lor web iCarly într-un succes internațional. Pentru a menține publicul iCarly în creștere, echipa va primi ajutorul unui nou manager (Josh Peck), care este agresiv hotărât să pompeze numerele de vizualizare ale influencerului. Din păcate, în timp ce noul manager ar putea fi eficient în a ajunge la public, succesul programului va intra în conflict direct cu dinamica grupului, deoarece Carly devine mai preocupată de audiență decât de distracția cu prietenii ei.

În afară de noile provocări de afaceri, sezonul 2 al renașterii va continua să exploreze modul în care Carly și prietenii ei navighează în viața la 20 de ani, dându-și seama cum să devină adult și să se ocupe de relațiile romantice. Se întorc și pentru sezonul 2 Jerry Trainor ca Spencer, Nathan Kress ca Freddie, Laci Mosley ca Harper și Jaidyn Triplett ca Millicent.

LEGĂTATE:‌ Sezonul 2 de repornire „iCarly” îl va vedea pe Josh Peck ca invitat

Creat de Dan Schneideroriginalul lui Nickelodeon iCarly Seria a rulat din 2007 până în 2012, difuzând 97 de episoade. Serialul urmărește un grup de adolescenți care se confruntă cu faimă neașteptată după ce decid să creeze o emisiune web. Amplasat la un deceniu după finalul seriei inițiale, seria de renaștere cu 12 episoade arată echipa încercând să-și relanseze vechiul show, în timp ce se ocupă de responsabilitățile maturității.

Serialul de continuare nostalgic a fost lansat în iunie 2021, cu o mare apreciere a criticii și a publicului, ceea ce, desigur, a dus la reînnoirea sa pentru un al doilea sezon în iulie 2021. Acum, la mai puțin de un an mai târziu, iCarly va reveni cu zece episoade noi.

The iCarly revival este produs de Nickelodeon Studios și este produs executiv de Ali Schouten (Campioni), Jonathan Fener (Casnică americană), și Cosgrove, cu Schouten și Fener, de asemenea, servind ca showrunner. În plus, Trainor, Kress și Alissa Vradenburg (Viața Simplă) servesc ca producători.

Sezonul 2 din iCarly are premiera cu două episoade vineri, 8 aprilie, exclusiv la Paramount+. După aceea, noi episoade vor fi lansate săptămânal în fiecare vineri. Vezi mai jos noul trailer.

Iată sinopsisul oficial al sezonului 2 al iCarly:

Al doilea sezon începe imediat după încheierea primului sezon, cu Carly reorientandu-și atenția asupra prietenilor și familiei ei în urma complicațiilor ei romantice, totul în timp ce lucrează pentru a-și stimula canalul web reînviat. Spencer și Harper trebuie, de asemenea, să navigheze în noi evoluții personale și ale carierei, în timp ce Freddie echilibrează creșterea lui Millicent cu o nouă aplicație și o nouă iubită.Sursa: cinematv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri