13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Universul „The Walking Dead” va continua cu un serial derivat, „Isle of the Dead”

Publicat pe


Universul „The Walking Dead” va continua cu un nou serial derivat (spin-off), care va fi lansat în 2023 sub titlul „Isle of the Dead”, a informat compania de distribuţie AMC Networks, citată de EFE, transmite Agerpres. 

Noul serial va avea şase episoade, bazate pe drama post-apocaliptică desfăşurată în Manhattan (New York), şi se va axa asupra personajelor Negan (Jefrey Dean Morgan) şi Maggie (Lauren Cohan) din serialul principal.Încă nu a fost stabilită data exactă a lansării şi nici nu s-a precizat dacă noul serial va avea mai mult de un sezon.

Scenariul şi producţia la „Isle of the Dead” va fi semnată de Eli Jorne, care a scris mai multe episoade din popularul serial „The Walking Dead”.

„The Walking Dead” se va încheia anul acesta cu difuzarea ultimelor episoade din sezonul 11, însă creatorii acestei francize sunt tentaţi să extindă universul zombi cu un nou spin-off, „Isle of the Dead”, după o altă producţie derivată ,”Tales of the Walking Dead”, care va fi lansată anul acesta.

De la lansarea serialului original în 2010, creatorii au recurs de două ori la formatul „spin-off” cu miniseriile „Fear of the Walking Dead” (2015) şi „The Walking Dead: World Beyond” (2020).

În paralel, este deja în producţie o altă miniserie axată asupra personajelor Daryl şi Carol şi a fost, de asemenea, anunţat un film inspirat din universul „The Walking Dead”, în care Andrew Lincoln va reinterpreta personajul Rick Grimes.Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri