17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Will Smith a câștigat premiul „Cel mai bun actor” la Critics Choice Awards 2022. Actorul a mărturisit că Venus și Serena Williams l-au ajutat să-și îndeplinească „visul american”

Publicat pe

Will Smith a câștigat premiul „Cel mai bun actor” și la Critics Choice Awards 2022 pentru rolul său din „King Richard”. Acesta a ținut un discurs emoționant despre sportivele Venus și Serena Williams. 

După ce și-a revendicat premiul la premiile SAG 2022 și premiile BAFTA 2022, Will Smith a urcat din nou pe scenă. De această dată la Critics Choice Awards 2022, unde a primit premiul „Cel mai bun actor” pentru rolul  din filmul emblematic „King Richard”. El este, de asemenea, nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor. 

Actorul în vârstă de 53 de ani a susținut un discurs emoționant și, evident, a profitat de moment pentru a le  mulțumi sportivelor Venus și Serena Williams pentru povestea lor care l-au ajutat pe acesta să-și trăiască „visul american”. 

Citește și: Critics Choice Awards 2022 | Dublă victorie pentru marii câştigători de la BAFTA 2022: „The Power Of The Dog”, Will Smith, Troy Kotsur, Jane Campion şi Ariana DeBose

„Sunt aici, în seara aceasta, cu Venus și Serena Williams și sora lor Isha și vreau să vă mulțumesc că mi-ați încredințat povestea voastră. Ce ați putut să faceți și ce a putut familia voastră să facă i-a inspirat pe mulți din această cameră și pe toți din această țară sau chiar din lume. Toți definiți visul american. Sunteți tot ceea ce este mai bun în această țară și în lume”, a declarat Will Smith, în vârstă de 53 de ani, la Critics Choice Awards 2022.

Smith a continut să vorbească despre mama surorilor Williams, Oracene Price, „care, timp de mulți ani, a jucat un rol important în viața lor”. 

Will Smith la Critics Choice Awards 2022/ Profimedia

„Îmi place că am putut să arătăm ce a făcut mama voastră pentru a ajuta la crearea și modelarea familiei și că am arătat lumii întregi puterea credinței, unității, familiei și disciplinei”, a spus acesta. Will Smith a strigat-o apoi pe Aunjanue Ellis, care a jucat rolul lui Oracene în film, spunând: „În același fel ca tatăl vostru, nu aș fi cinstit să accept acest premiu fără să recunosc că Aunjanue Ellis m-a ajutat. Mulțumesc, Aunjanue”. 

Citește și: Cum a reacționat Denzel Washington după ce Will Smith a câștigat premiul SAG pentru Cel mai bun actor

Will Smith a mărturisit că este plăcut surprins de succesul pe care l-a avut filmul „King Richard”. „Am crezut că nu voi mai face niciodată un film mai bun decât The Pursuit of Happyness  (2006). Acesta a fost punctul maxim. Mi-am dat seama că am atins apogeul meu artistic. Și apoi l-am făcut pe King Richard și am realizat că m-am întrecut pe mine atunci când m-au sunat prieteni, dușmani, celebrități, politicieni, sportivi, să-mi spună că le-a plăcut foarte mult filmul”, a mai spus actorul. 

Will Smith a interpretat rolul lui Richard Williams, tatăl lui Venus și Serena Williams, care relatează călătoria celor două surori pentru a deveni sportivi profesioniști. Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri