13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Will Smith susține că nu a înșelat-o niciodată pe Jada Pinkett Smith: „Nu a existat niciodată infidelitate în căsnicia noastră”

Publicat pe

Will Smith a vorbit despre căsnicia lui alături de Jada Pinkett Smith, susținând că nu a existat niciodată vreo infidelitate în relația lor și că vorbesc despre orice. Cei doi au aproape 25 de ani de căsătorie. 

Într-un interviu oferit recent pentru Sunday Morning de la CBS, Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a negat că ar fi existat vreo aventură în căsătoria lui cu Jada Pinkett Smith.  

„Nu a existat niciodată infidelitate în căsnicia noastră. Niciodată!  Jada și cu mine vorbim despre orice și nu ne-am ascuns nimic niciodată. Am descoperit că dacă vorbesc despre viața mea îi poate ajuta pe ceilalți. Cred că discuția este prima etapă pentru a avea o conversație reală și a putea explora cu adevărat sentimentele tale, fie că ele sunt de iubire sau nu”, a declarat Will Smith, nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul său din filmul „King Richard”. 

Citește și: Are milioane de dolari, dar puțini sunt cei care știu ce job a avut Will Smith înainte de a deveni celebru. Actorul a rupt tăcerea: ”Era foarte greu!”

Will, care a fost căsătorit anterior cu Sheree Zampino din 1992 până în 1995, a început să se întâlnească cu Jada în 1995. Cei doi s-au căsătorit pe 31 decembrie 1997, în timp ce ea era însărcinată cu primul lor copil. Aceștia au în prezent doi copii, pe Jaden Smith, în vârstă de 23 de ani, și pe Willow Smith, în vârstă de 21 de ani. Will este, de asemenea, tatăl lui Trey Smith, în vârstă de 29 de ani, pe care îl împarte cu Zampino. 

Jada nu a crezut niciodată în căsătorie

În timp ce își promova cartea anul trecut, Will Smith a declarat pentru GQ că Jada „nu a crezut niciodată în căsătoria convențională”.

„Toți din familia Jadei au avut o relație neconvențională. Așa că ea a crescut într-un mod foarte diferit de felul în care am crescut eu. Au existat discuții nesfârșite despre ce înseamnă perfecțiunea relațională și care este modalitatea perfectă de a interacționa în cuplu. Pentru cea mai mare parte a relației noastre, monogamia a fost ceea ce am ales, dar nu ne gândim la monogamia ca fiind singura perfecțiune relațională. 

Citește și: Will Smith: Scenele intime reprezintă cea mai neplăcută parte a actoriei

Ne-am oferit reciproc încredere și libertate, cu convingerea că fiecare trebuie să-și găsească drumul. Și căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare. Nu sugerez acest drum nimănui, dar libertatea pe care ne-am oferit-o unul altuia și sprijinul necondiționat, pentru mine, este cea mai înaltă definiție a iubirii”, a declarat Will Smith în noiembrie 2021. Sursa: www.filmnow.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri