4.4 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Horoscop 1 octombrie 2023. Zodia Fecioară se gândește serios la mutare

Publicat peHoroscopul zilei de duminică, 1 octombrie 2023. Începe sezonul Scorpionului, Pluto iese din retrograd și astrele își pun amprenta pe nativi. Așadar, iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asociații și investiții. La nivel emoțional, poți realiza proiecte de viitor. Chiar dacă crezi că ai dreptate, este bine să respecți și părerile altora.

Taur

Ai o idee originală care te va ajuta să generezi venituri suplimentare. Un fost coleg îți propune să lucrezi la firma lui, însă ar fi bine să nu accepți oferta până nu-ți închei socotelile la actualul loc de muncă.

Gemeni

Ești pe cale să începi să lucrezi într-un loc de succes și bine plătit. Ar trebui să îmbrățișezi ajutorul prietenilor pentru a putea depăși cu succes toate obstacolele.

Rac

Găsești propriile soluții în privința problemelor de la locul de muncă, însă nu te aștepta la aprecieri din partea colegilor. Totodată, după-amiaza, o persoană în vârstă te poate acuza de tot felul de lucruri.

Leu

Dimineață, ești plin de energie și reușești să-i mobilizezi pe cei din jur. Partenerul tău de viață te va sprijini și, în aceeași măsură, ar trebui să utilizezi orice idee originală care-ți vine în minte.

Fecioară

Îți dorești cu ardoare să schimbi locul în care locuiești. Deși femeile mai în vârstă din familie sunt împotriva planurilor tale, ar trebui să nu le lași să te influențeze.

(CITEȘTE ȘI: Furtuni și drame în viața a patru zodii, în timpul Lunii Pline în Berbec! Specialiștii ne sfătuiesc să nu luăm decizii drastice!)

Balanță

Ai ambiția de a termina lucrarea casnică începută de ceva vreme. Rudele vor ajuta cu bani, dar vor încearcă să-și și impună ideile. Evită certurile pentru că riști să distrugi relațiile.

Scorpion

Se pare că te pregătești pentru o călătorie importantă care ar putea însemna un pas mare în cariera ta. Partenerul tău de viață te va încuraja, lucru cât se poate de îmbucurător.

Săgetător

S-ar putea să ai norocul să întâlnești oameni importanți cu experiență în afaceri, care te pot învăța ceva. Această acțiune te poate inspira să îți faci planuri îndrăznețe.

Capricorn

S-ar putea să te pună pe gânduri, de dimineață, dificultățile financiare, dar își dai seama rapid că acestea pot fi depășite foarte ușor. Totodată, este o zi de bun augur pentru activități artistice.

Vărsător

E o zi de neuitat, cel puțin la nivel sentimental. Poate chiar decizi să faci pasul cel mare și să-ți ceri perechea în căsătorie, iar asta n-ar trebui să-ți aducă griji financiare. Rudele tale te vor ajuta.

Pești

Începi o afacere, iar acest fapt ar trebui să te facă să fii optimist. Există șansa de a găsi cea mai bună cale de urmat și de a primi sprijin financiar.

(CITEȘTE ȘI: Trei zodii care dau lovitura în octombrie 2023. Se deschide Poarta Fericirii, e un moment special)

Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri