27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Horoscop 17 septembrie 2023. Berbecii nu trebuie să accepte compromisuri

Publicat peHoroscopul zilei de duminică, 17 septembrie 2023. Gemenii trebuie să-și respecte obligațiile pe care și le-au asumat, iar Leii au nevoie de o pauză de la muncă. Ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte?

Berbec

Evită să faci compromisuri și sacrificii astăzi. În cazul în care aceste acțiuni nu-ți aduc beneficii directe, ar trebui să nu te lași dus de nas sub nicio formă.

Taur

Ești irascibil, însă acest lucru nu influențează oamenii din jurul tău. Chiar dacă atitudinea ta nu este una prietenoasă, cei care te înconjoară nu vor pune la suflet.

Gemeni

Anumite obligații pe care le ai față de familie te vor face să te simți constrâns. În cazul în care nu acționezi cu deschidere, ar trebui să-ți comunici starea pentru că, cine știe, poate vei avea parte de înțelegere.

Rac

Ești atent la orice se întâmplă în jurul tău. Vrei să prinzi absolut toate conversațiile pentru că, cine știe, poate cândva îți vor fi de folos și-ți vor aduce beneficii.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CU NOROC LA BANI. PARCĂ AU MAGNET ÎN BUZUNARE, AU ȘANSE MARI SĂ AJUNGĂ BOGAȚI

Leu

Trebuie să ai mare grijă în privința suprasolicitării. Ai foarte multe lucruri de rezolvat astăzi, dar asta nu înseamnă că trebuie să te exploatezi la maxim.

Fecioară

Te înconjori de persoane care-ți insuflă o stare de bine. Totodată, simți că ai capacitatea și resursele necesare pentru a-ți pune la bătaie impulsurile creative.

Balanță

Nu știi la ce să te aștepți din niciun punct de vedere. Ți se întâmplă lucruri pe care nu le preconizai, însă depinde doar de tine dacă situațiile vor lua turnuri favorabile ori ba.

Scorpion

Este un moment bun pentru a reflecta la toate proiectele începute până acum. Ba chiar ești hotărât să le duci pe toate la bun sfârșit pentru a face loc altora noi.

Săgetător

Te sincronizezi foarte bine cu partenerul. Faceți activități specifice vieții în doi și vă înțelegeți de minune. Pe seară te gândești să-ți inviți acasă câțiva prieteni.

Capricorn

Ziua îți va fi cât se poate de încărcată dat fiind faptul că te hotărăști să-ți vizitezi câteva rude care nu locuiesc în proximitatea ta. Un mesaj pe care-l primești de la cineva neașteptat, însă, te poate scăpa de anumite sarcini.

Vărsător

Te hotărăști, în prima parte a zilei, să continui de acasă un proiect pe care l-ai pus, până acum, în așteptare. S-ar putea să te frustreze faptul că nu-ți ies anumite pasențe.

Pești

Participi la o întâlnire de grup și te simți în centrul atenției. La masă se vorbește doar despre tine și despre realizările tale, iar acest lucru te flatează.

Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri