2.4 C
București
luni, 5 decembrie 2022

Horoscop 2 octombrie 2022. Lasă trecutul în urmă și axează-te mai mult pe lucrurile importante din prezent

Publicat peFinalul de săptămână ne găsește binedispuși. Dorim o schimbare în viața noastră, fie că vorbim de un job nou, o locuință sau o rutină nouă. Trebuie să lăsăm trecutul în urmă și să ne axăm pe lucrurile importante din viața noastră.

Horoscopul de azi, 2 octombrie 2022

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Nu trebuie să le spui întotdeauna oamenilor ce să facă sau cum să-și pună ordine în viață. În schimb, poți să îi asculți și să le lași spațiu să se exprime. Continuă să rămâi deschis către oameni și experiențe noi.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

Privește în jurul tău. Ți-ai creat o viață la care alții pot doar visa. Acesta este un timp de prosperitate în lumea ta. Nu doar că urci pe scară, ci și atragi oportunități care promit să aducă multe recompense materiale acum și în viitor.

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

Fii deschis la lucrurile și experiențele noi din viața ta. Recompensele materiale nu vor întârzia să apară. Adevărul este că nu ai luat cele mai înțelepte decizii în drumul tău, dar nu pierde prea mult timp gândindu-te la ele. În schimb, îmbrățișează lecțiile pe care le-ai primit.

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Fii cu ochii pe schimbarea neașteptată, coincidențele bizare, întâlnirile întâmplătoare sau pur și simplu o oportunitate o dată în viață. Schimbă-ți viața și reorganizează-ți activitățile. Fă mai multe lucruri care te fac să se simți mai bine.

LEU ȘI ASCENDENT LEU

Probabil că viața ta se simte ca o întrebare cu alegeri multiple chiar acum. Dar cum faci o alegere când inima ta spune un lucru și capul tău este într-o altă direcție? Uneori trebuie doar să reduci zgomotul de afară pentru a-ți face ordine în gânduri. Lasă concentrarea să devină cuvântul tău de putere.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Încearcă să stai departe de probleme. Discută cu cei din jur și încearcă să le accepți punctul de vedere. Acceptă întârzierile și caută motive de claritate. Vei dobândi o mai bună înțelegere a drumului tău și vei putea urmări obiectivele mult mai atent.

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Găsește o modalitate prin care să ieși din situația grea în care ești pus acum. Sărbătorești victoriile, dar atunci când dai de greu te închizi în tine. Ascultă-i pe cei din jur și cere-le ajutorul.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

Totul este așa cum ar trebui să fie. Ai încredere. Ești într-o perioadă bună, plină de speranțe și vindecări. Fă totuși un efort și petrece mai mult timp de calitate cu partenerul de viață, ascultă-i problemele.

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

Lasă trecutul în urmă. Nu te mai agăța de lucrurile care și-au servit deja scopul. Tinde spre ceva mai mult și caută-ți motivația în alt parte. Gândește-te la abundență, nu la lipsă. Investirea banilor în locul potrivit îți va ajuta propria afacere să se dezvolte.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICORN

Uneori, porțile se deschid magic. Alteori, trebuie să îți creezi singur propriile oportunități. Nu lăsa încercările și necazurile vieții de zi cu zi să te împiedice să îți urmărești obiectivele. Abilitățile tale de conducere ar putea fi, de asemenea, puse sub semnul întrebării.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

Încearcă să nu cazi în vechea capcană de a-ți face griji pentru lucrurile asupra cărora nu ai control. A face un pas înapoi din punct de vedere emoțional te va ajuta să obții o perspectivă. Amintește-ți că dacă ai dificultăți este în regulă să ceri ajutor.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Stai departe de probleme. Evită discuțiile cu cei din jur, chiar dacă tu consideri că este necesar să îți spui punctul de vedere. Astăzi nu ești deloc sociabil. Încearcă să stai mai mult cu familia și să te relaxezi.

Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri