7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Horoscop 21 septembrie 2023. Scorpionii trebuie să fie mai cumpătați la locul de muncă

Publicat peHoroscopul zilei de joi, 21 septembrie 2023. După o perioadă dificilă din punct de vedere astral, în care 7 planete au fost retrograte, vine speranța mult așteptată. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

Vei primi o propunere spre a-ți schimba locul de muncă, iar acest lucru te pune serios pe gânduri. Sunt anumite aspecte îmbucurătoare, de netrecut cu vederea, însă trebuie să iei în calcul și anumite situații mai puțin fericite.

Taur

Un eveniment care are loc în familia ta te neliniștește pentru că tu vrei ca totul să fie perfect. Sunt șanse să aibă loc un mic conflict cu cineva drag, iar totul pe fondul agitației.

Gemeni

Ai parte, în prima parte a zilei, de o propunere destul de avantajoasă. Ea vine din partea unui prieten, astfel că ai tendința să acorzi mai mult credit colaborării.

Rac

Atmosfera, în relația ta de cuplu, este una destul de tensionată. Sunt lucruri care te apasă și te fac destul de ostil cu celălalt, însă indicat este să eviți discuțiile în contradictoriu.

(CITEȘTE ȘI: Necazurile și chinul s-au sfârșit! Mercur și-a terminat retrogradarea și intră în mers direct! Se face lumină pentru anumite zodii!)

Leu

Se ivește momentul prielnic pentru a te gândi destul de serios la investiții masive într-o afacere. Începi să dai telefoane în stânga și-n dreapta, iar asta îți va ocupa o bucată bună din zi.

Fecioară

Te-ai trezit cu o dispoziție foarte bună și te simți că ai foarte multă inspirație care trebuie scoasă la iveală. Acest fapt îți va aduce destul de multe beneficii pe plan profesional.

Balanță

Ai șansă să pleci, chiar și pentru câteva ore, într-un alt oraș. Cu această ocazie profiți și-ți rezolvi problemele profesionale, dar și pe cele personale.

Scorpion

Ești predispus spre a nu lua în calcul toate variantele atunci când trebuie să acționezi. Ar trebui, totuși, mai ales în relațiile cu cei din sfera profesională, să te gândești de mai multe ori atunci când faci un pas.

Săgetător

Astăzi ar trebui să nu alimentezi discuțiile în contradictoriu. Cineva din familia ta se va arăta nemulțumit de sectorul vostru financiar, însă ar trebui să tratezi situația cu calm.

Capricorn

Se ridică problema, la tine la birou, ca să se ocupe de o chestiune destul de importantă pentru firmă, însă acest lucru se poate realiza doar în afara țării. Deși nu ai o funcție de rang înalt, tu ești cel propus să se ocupe.

Vărsător

Lipsa odihnei își spune cuvântul, iar asta pentru că anumite probleme de sănătate deja încep să apară. Nu ar trebui să te impacientezi foarte tare, însă anumite investigații n-ar strica.

Pești

Ești destul de nemulțumit cu privire la faptul că ești nevoit să petreci câteva ore peste program. Indicat e să nu te manifești în fața șefului, asta pentru că riști să fii interpretat mai puțin plăcut.

(CITEȘTE ȘI: Top 3 zodii cu noroc la bani. Parcă au magnet în buzunare, au șanse mari să ajungă bogați)

Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri