8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Horoscop 28 septembrie 2022. O parte dintre nativi au nevoie de o perioadă de odihnă

Publicat peRăbdare și odihnă. De asta avem nevoie în această zi. Trebuie să gândim la rece și să nu ne vărsăm nervii pe cei din jur. Putem să rezolvăm toate problemele cu calm dacă discutăm și înțelegem și punctul de vedere al oamenilor.

Horoscopul de azi, 28 septembrie 2022

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Nu reușești să termini nimic din ce ți-ai propus pentru că încerci să le faci pe toate deodată. Trebuie să te concentrezi pe un anumit lucru și să lași distragerile deoparte. Nativii singuri trebuie să își amintească faptul că sentimentele altora ar putea fi în joc.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

Te gândești să schimbi anumite lucruri din viața ta. Dacă ești interesat de latura artistică, iei în considerare să îți decorezi spațiul cu piese care te inspiră să fii cea mai bună versiune a ta. În același timp, actualizează-ți panoul de viziune și gândește-te la obiectivele pe care dorești să le realizezi înainte de sfârșitul anului.

VEZI ȘI: HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE 2022. NATIVII VOR AVEA PARTE DE EVENIMENTE INTENSE ÎN VIEȚILE LOR

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

Ești indisponibil emoțional în această perioadă. Având în vedere trecutul tău, este ușor să crezi că toți cei pe care îi întâlnești te vor dezamăgi. Dar adevărul este departe. Fă loc pentru romantism și deschide-te în fața persoanelor apropiate. Permite-ți să fii iubit.

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Cu toții am avut un trecut complicat și am fost dezamăgiți de oamenii pe care îi iubim. Mulțumește-te cu ce ai în prezent și nu te închide în tine. Lasă trecutul în urmă, lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

LEU ȘI ASCENDENT LEU

Să te îndrăgostești este ușor, a rămâne îndrăgostit, pe de altă parte, este o poveste cu totul diferită. Încearcă să te desprinzi de lucrurile negative și să îți pui ordine în gânduri. Dă-ți seama ce îți dorești de la viață și urmează calea corectă.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Există o serie de lucruri care nu au funcționat pentru tine, dar din eșecuri ai învățat lecții importante de viață și te-au ajutat să devii cea mai rezistentă versiune a ta. Este timpul să fii recunoscător pentru toate. Trebuie să te concentrezi pe realinierea cu scopul tău și să crezi în tine într-un mod pe care nu l-ai avut niciodată înainte.

CITEȘTE ȘI: TOP CELE 4 ZODII PASIONALE ÎN DORMITOR. NATIVELE CELE MAI JUCĂUȘE CU PARTENERII LOR

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Este timpul să pui piciorul în prag. Totul, sau nimic. Dacă ai dubii în privința unui lucru, înseamnă că nu este într-adevăr ceea ce îți dorești. Caută-ți un nou job și renunță la nevoia de a găsi scuze pentru cineva care te face să simți că nu ești suficient.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

A venit momentul să îți schimbi puțin strategia. Ai făcut și lucruri, ai și acordat ajutor. Ai păstrat un spațiu pentru toți cei din jurul tău, însă nu ai primit nimic la schimb. Prioritizează-ți lucrurile și o să observi câtă atenție vei primi de la oamenii importanți din jurul tău.

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

Știi acel lucru pe care l-ai evitat cel mai mult? Scoate-l din drum la prima oră. Vei fi mult mai în largul tău odată ce scapi de această grijă. În plus, acest act de curaj va crește și jocul de productivitate. Acordă mai multă atenție proiectelor tale pentru că astăzi este o zi benefică. Este timpul pentru acele retușuri finale, astfel încât să îți poți împărtăși munca cu restul lumii.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICON

Problema este că tu crezi că trebuie să faci totul pe cont propriu. Că ești singurul responsabil pentru a face lucruri mari în viața ta. Ceea ce uiți în acest proces este că ești susținut de cei din jur în mai multe moduri decât îți imaginezi. Lasă ceea ce este menit să fie al tău să curgă în existența ta. Găsirea acelui echilibru între a face și a nu face te va ajuta să găsești un loc pentru miracole.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

Încetează să mai dai vina pe trecut pentru eșecurile tale actuale. Trebuie doar să îți pui ordine în gânduri și să muncești mai mult, altfel nu vei putea să rezolvi nimic. Sinele tău superior, pe de altă parte, vrea să crezi că există o realitate paralelă disponibilă pentru tine. Nu intra în acest joc.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Deschide-ți inima. Ai încredere, permite-ți să iubești. Ai noroc de un partener plin de suflet care îți onorează adevărata esență și îți oferă spațiu pentru a fi cine ești. Nu mai contează cine te-a dezamăgit în trecut, mereu este loc pentru un nou început.

Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri