0.9 C
București
luni, 11 decembrie 2023

Horoscop 5 august 2023. Fecioarele pot avea parte de o noapte plină de pasiune

Publicat peHoroscopul zilei de sâmbătă, 5 august 2023. Trigonul dintre Luna din Berbec și Soarele în luna în Leu vine cu o influență mare asupra nativilor. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec

Trigonul dintre Luna din Berbec și Soarele din Leu de astăzi îți amplifică energia, entuziasmul și cheful de distracție. Dacă ai vreun hobby de natură sportivă sau artistică, este un moment propice pentru a profita de el sau pentru a încerca ceva nou. Activitățile care necesită precizie nu sunt avantajate.

Taur

Deși ai o stare interioară dinamică, preferi să o investești alocându-ți mai mult timp pentru tine sau pentru activități care te relaxează. Analizând lucrurile din spatele scenei capeți o mai bună stabilitate interioară. Vei încerca să păstrezi comunicarea cu ceilalți la un minim necesar astfel încât să nu fii deranjat.

Gemeni

Deși gândirea ta este practică și rațională, dispoziția ta este una pasională și idealistă, dornică de tot felul de experiențe, deci va trebui să găsești o variantă care să împace emoțiile cu rațiunea. O întâlnire cu prietenii sau o drumeție poate să fie pe gustul tău atât timp cât sunt oameni cu care rezonezi.

Rac

Dacă negociezi ceva sau vrei să ajungi la o înțelegere, atitudinea cu care o faci și disponibilitatea de a face mici ajustări vor fi esențiale. Te poți face ușor remarcat astăzi prin încrederea cu care gestionezi unele situații dar și prin demonstrarea spiritului de leadership care te caracterizează.

Leu

Cu Luna din Berbec în aspect de trigon cu Soarele din Leu, dorința de aventură și explorare este la maxim. Da, sunt unele calcule financiare de care trebuie să ții cont dar per ansamblu vei căuta acele experiențe sau activități fizice sau intelectuale care îți dezvoltă personalitatea. O zi cu multă energie.

Fecioara

Atitudinea ta este una încrezătoare și pasională, dispus să-ți asumi unele riscuri pe plan emoțional sau financiar. Chiar dacă dintr-o perspectivă rațională nu ești foarte sigur de rezultatul sau impactul acțiunilor tale, ceva anume te îndeamnă să dai curs. Poți trăi o noapte intensă și pasională.

(CITEȘTE ȘI: Cele 2 zodii care se despart în august! Final de vară teribil pentru aceşti nativi)

Balanța

În ciuda unor griji sau a unei nesiguranțe interioare, poate fi legată de muncă sau de sănătate, te poți decide să accepți propunerea partenerului de cuplu de a vă angrena într-o activitate comună care vă place amândurora. Poate fi ceva mai sportiv sau puteți participa la un spectacol.

Scorpion

Dacă ești cel care deschide sala de fitness la prima oră a dimineții, acest lucru nu ar trebui să mire pe nimeni deoarece ai multă energie. Totuși dacă altcineva încearcă să-ți facă programul sau tu ești cel care împinge pe cineva de la spate să-ți urmeze exemplul, unele lucruri vor avea nevoie de clarificare.

Săgetător

Chiar dacă mai sunt unele lucruri de care trebuie să te ocupi de natură familială sau profesională, vei căuta să le faci cât mai repede astfel încât să poți profita de restul zilei. Ai șansa să socializezi mai mult și chiar și adopți o atitudine curajoasă și încrezătoare dacă vrei să inviți pe cineva în oraș.

Capricorn

Te decizi subit să faci o schimbare în cămin sau în mediul din jur sau dacă schimbarea vizează planul emoțional, te simți încurajat să abordezi o situație cu mai mult curaj decât până acum. Indiferent dacă propunerea îți aparține sau vine din partea partenerului, va trebui să găsiți o variantă de a îmbina ce vă place cu aveți nevoie.

Vărsător

Dacă vrei să negociezi ceva sau ești angrenat într-un proces de vânzare – cumpărare, nu te grăbi și asigură-te că produsul respectiv este potrivit cu nevoile tale. Ești stimulat atât fizic și intelectual și indiferent de natura activităților în care te vei angrena, vei căuta câștigul rapid sau informația care să te avantajeze.

Pești

Ești încrezător în tine și dornic să-ți pui în evidență talentul sau abilitățile native într-un mod care să te avantajeze personal dar și financiar. Nu te grăbi în a accepta orice fel de colaborare sau ofertă care ți se face înainte de a stabili un preț corect care să reflecte calitatea serviciilor depuse.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop lunar august 2023. Care sunt zodiile care trebuie să aibă grijă la investiții)

Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri