0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Horoscop 9 decembrie 2022. Lista nativilor care vor avea o zi plină de reușite

Publicat peHoroscop 9 decembrie 2022. Nativii vor avea parte de o surpriză pe toată perioada zilei, mai ales în momentul în care vor fi puși în fața unor situații greu de stăpânit. Iată care sunt zodiile ce vor reuși să facă față cu brio tuturor încercărilor.

Horoscopul de azi, 9 decembrie 2022

Berbec

Simți nevoia de un mediu protector în care să te simți familiar și în siguranță. Ești mai sensibil și mai conectat cu nevoile tale emoționale iar familia este importantă pentru tine. Dacă totuși ești nevoit să discuți o chestiune profesională importantă vei face tot posibilul să nu-ți arăți emoțiile. Dacă ți se oferă ocazia poți fi extrem de generos și altruist.

Taur

Poți fi extrem de subiectiv în interacțiunea cu ceilalți. Deși conștient crezi că nu lași pe nimeni și nimic să te afecteze, îți va fi greu să nu te lași impresionat sau influențat de anumite lucruri. Dacă discuți ceva pe marginea unei chestiuni relaționale, sunt șanse să te lași convins de promisiunile sau intențiile partenerului sau poate chiar vrei să crezi în ele.

Gemeni

În ciuda faptului că ți-ai propus să fii mai calculat și mai realist în modul în care îți gestionezi resursele și banii, sunt șanse mari să te lași tentat de anumite chestii. Vrei să te răsfeți un pic mai mult cu ceva care te binedispune. Îți propui să ai o perspectivă mai relaxată asupra unor lucruri sau direcții profesionale în care investești.

Rac

Cu luna astăzi în propriul tău semn, ești energic și hotărât în a-ți impune punctul de vedere însă poate exista o lipsă de acord între tine și celălalt, fie într-o interacțiune profesională fie într-una sentimentală. Chiar dacă încerci să te organizezi cât mai eficient în privința unor sarcini sau programări, asigură-te că nu te supraaglomerezi totuși.

Leu

Astăzi ești un pic mai retras dar nu mai puțin atent la ce se întâmplă în jurul tău. De fapt analizezi lucrurile mult mai atent din spatele scenei, observând și meditând asupra lor. În același timp poți fi mai sensibil în privința observațiilor cuiva la adresa ta, mai ales dacă sunt un pic critice. Într-o relație romantică ești foarte dornic să te aproprii de celălalt.

Fecioară

Dorința ta de a-ți petrece timpul liber în compania unor prieteni sau participând la o activitate de grup este pusă în balanță cu dorințele diferite ale persoanei iubite sau ale propriului copil. Va trebui să găsești o variantă de compromis. Chiar dacă ești entuziasmat în privința unei achiziții pentru propriul cămin, verifică înainte produsul.

Balanță

Deși este o zi cu mai multă vizibilitate, perspectiva unei discuții sau întâlniri cu cineva, mai ales de natură profesională îți poate crea un sentiment de disconfort sau de emoție. Dacă cineva îți solicită ceva anume iar tu consideri că acel lucru nu este potrivit sau nu-ți face bine, găsește-ți curajul de a lua atitudinea corectă.

Scorpion

Dacă ești deschis și flexibil în fața unei discuții cu cineva a cărei perspectivă este diferită de a ta, s-ar putea totuși să găsești informații interesante și utile pe care le poți pune în practică. Poți să cumperi ceva ce consideri că te-ar putea pune mai bine în valoare, un accesoriu personal însă asigură-te că este cu adevărat ceea ce ai nevoie.

Săgetător

Poți fi un pic mai sensibil la anumite lucruri și cuvinte mai ales când simți că celălalt nu pare să se conecteze cu tine. Perspectiva achiziționării unui lucru pentru tine sau pentru înfrumusețarea propriului cămin te poate entuziasma. Însă, ce nu-ți place neapărat este perspectiva diferită a partenerului de cuplu a cărei atitudine este rezervată și calculată.

Capricorn

Cu luna în Rac în sectorul parteneriatelor tale, cel de lângă tine capătă importanță și solicită mai multă atenție din partea ta și poate mai mult timp alocat relației de cuplu.Pe de altă parte și tu ai avea nevoie de timp pentru propriile tale dorințe, însă modul în care acesta va pune problema are toate șansele să-ți câștige bunăvoința.

Vărsător

Dacă cineva are nevoie de susținerea sau ajutorul tău, tinzi să lași chestiuni mai importante la o parte pentru a-l ajuta pe celălalt însă încercând totuși să-l înveți cum se poate descurca singur data viitoare. Poți fi destul de altruist în sentimente dar și generos rezistând cu greu dorințelor cuiva drag de a-i face un anumit cadou.

Pești

Astăzi ești romantic, visător și idealist. Încerci să-l cucerești pe celălalt cu un gest deosebit sau cu un mesaj frumos însă modul acestuia de a-și arăta sentimentele poate să fie ușor diferit de al tău. Deși ai în plan să te relaxezi mai mult sau să faci ceva și pentru tine, solicitarea cuiva nu întârzie să apară. Depinde de tine totuși ce sau pe cine prioritizezi.

Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri