25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Horoscop zilnic 1 martie 2022. Balanțele iau decizii sentimentale dificile

Publicat peHoroscopul zilei de 1 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță iau decizii sentimentale dificile.

Ne aflăm sub auspiciile unei conjuncții între Mercur și Saturn în zodia Vărsător, aspect care ne oferă putere mentală, capacitate de concentrare și maturitate în gândire. Ne susține să luăm decizii grele cu multă logică și responsabilitate. În aceste zile este important să evităm gândirea pesimistă și negativistă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au susținerea acestui context să ia decizii foarte bune privind proiectele în care sunt implicați. Își pot face planuri de viitor foarte ambițioase și vor fi perseverenți în materializarea lor pas cu pas. Reușesc să-și facă un program de lucru și nu se vor abate de la el.

Horoscop Taur

Taurii pot lua decizii profesionale destul de dure și dificile care, deși le provoacă disconfort, sunt necesare. Pot purta discuții salariale și mulți nativi vor investi bani în imaginea lor sau pentru a-și dezvolta niște talente.

Horoscop Gemeni

Gemenii trebuie sa aibă grijă la deplasări zilele acestea pentru că pot apărea întârzieri sau probleme cu actele. Se pot frământa cu privire la unele decizii pe care le au de luat. Unii nativi vor dori să facă dreptate într-un context sau să afle un adevăr, o informație valoroasă pentru ei.

Horoscop Rac

Racii s-ar putea să aibă de luat niște decizii grele legate de o relație, fie personală, fie profesională. În alte cazuri este vorba de discuții și negocieri care decurg mai greu și implică unele renunțări. Se recomandă evitarea investițiilor riscante.

Horoscop Leu

Leii au parte de discuții serioase cu partenerul și pot lua o decizie legată de relația lor sau de o tranzacție imobiliară. S-ar putea să primească niște informații financiare cu care pot face investiții. Pot negocia un contract profesional sau pot purta dialoguri dure cu superiorii.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au mult de muncă și sunt mai stresate ca de obicei, mai ales dacă au de luat decizii profesionale. Trebuie să aibă grijă la sănătate și să-și facă un program strict de la care să nu se abată. Este necesar să devină responsabile față de dietă, de odihnă și să meargă la analize, dacă este cazul.

Horoscop Balanță

Balanțele trebuie să aibă mare grijă la investițiile riscante și la speculațiile financiare pentru că pot pierde bani. Nu este momentul să joace la noroc. Pot lua decizii sentimentale dificile și este de preferat să fie pe cât posibil raționale. Unii nativi pot încheia aventuri sentimentale.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de discuții mai tensionate în familie, se pot simți neînțeleși și pot lua decizii radicale. Poate fi vorba de o mutare, de un credit de locuință, de discuții privind bugetul comun și cheltuielile locuinței. În alte cazuri pot apărea discuții între părinți și partener.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au de luat decizii grele, posibil legate de relații sau de locul de muncă, și trebuie să dea dovadă de un raționament matur, să ceară sfaturi și păreri de la cei cu experiență. Sunt posibile probleme cu actele și cu deplasările.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot fi forțați de acest context astrologic să fie responsabili cu banii. Vor face calcule atente, vor reduce cheltuielile și vor lua decizii financiare importante. Unii nativi pot fi nevoiți să scoată bani din buzunar pentru educația copiilor. De evitat speculațiile financiare și investițiile riscante.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt gazda conjuncției dintre Mercur și Saturn și s-ar putea să fie nevoiți să ia niște decizii importante legate de o relație, de viața personală sau profesională. Vor da dovadă de un raționament matur și logic, de autodisciplină și rezultatul va fi unul pe măsură.

Horoscop Pești

Peștii sunt sfătuiți să evite pesimismul și gândurile negativiste și să folosească acest context astrologic pentru a-și analiza într-un mod rațional cauza unor frici. Pot reuși astfel să scape de ele. Pot purta negocieri și discuții serioase cu partenerul și pot lua decizii importante într-o relație.

 Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri