31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Horoscop zilnic 13 februarie 2022. Leii sunt agitați și stresați

Publicat peHoroscopul zilei de 13 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu se simt mai obosiți, agitați și stresați.

Luna tranzitează și astăzi semnul Rac, însă va forma opoziții atât cu Venus, cât și cu Marte din zodia Capricorn. Acest context este destul de tensionat și agitat și ne poate stimula la reacții emoționale necontrolate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii s-ar putea să intre în conflicte cu figurile autoritare din viața lor. S-ar putea ca între nevoile personale și dorințele partenerului să apară o notă discordantă. În alte cazuri, familia îi solicită și le dă niște planuri peste cap.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de unele tensiuni cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. S-ar putea să intervină niște diferențe de opinie între nativi și interlocutori și să se zbată din răsputeri să demonstreze că au dreptate.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot exagera cu cheltuielile, mai ales pe fond emoțional. Nativii ar trebui să-și descifreze exact nevoile și să nu exagereze pentru că riscă să apeleze și la economii. Posibile tensiuni și în cuplu din cauza banilor.

Horoscop Rac

Racii pot avea parte de conflicte serioase cu partenerul sau cu cei cu care desfășoară activități comune. Nativii se simt neînțeleși și au senzația că nevoile lor sunt ignorate. Totodată, s-ar putea ca cealaltă persoană să exagereze cu pretențiile.

Horoscop Leu

Leii nu au o stare bună și se pot lăsa afectați de tot ce se petrece în jurul lor. În alte cazuri sunt suprasolicitați de sarcini, de activități pe care trebuie să le facă și devin irascibili, agitați, mai ales că nu vor reuși să se odihnească.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au senzația că toată lumea trage de ele și toți așteaptă câte ceva de la ele. Găsesc mai greu echilibrul între viața socială și cea personală, între prieteni și persoana iubită. Se tem să nu ofere prea mult în raport cu ceea ce primesc.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt destul de conflictuale cu cei din jur, în special cu părinții sau în relația de cuplu. Cel mai probabil, din cauza unei instabilități emoționale pe care o resimt, au tendința de a fi mai impunătoare. Atenție la expunerile în public!

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt tentați să se contrazică cu cei din jur. De preferat ar fi ca astăzi să evite dezbaterile și să accepte că nu toți au aceleași păreri și convingeri ca ei. Unele discuții incomode pot lua naștere și în cuplu.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuielile pe care le fac astăzi pentru că pot scoate cam mulți bani din buzunar. În unele cazuri, vor plăti pentru nevoile altora sau vor fi nevoiți să apeleze la economii și împrumuturi.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni este o zi destul de încordată în relații. Pot să apară tensiuni atât în raport cu partenerul de viață, cât și în raport cu cei cu care desfășoară activități comune. S-ar putea ca nativii să nu fie deloc dispuși să lase de la ei, ba chiar să exagereze cu manifestărea unor ambiții și orgolii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se pot confrunta cu o stare de oboseală și agitație mentală. Chiar dacă va fi ceva trecător, ziua de astăzi va fi compromisă. Ar trebui să profite că este duminică și să se odihnească mai mult, iar sarcinile solicitante să le lase pentru săptămâna care urmează.

Horoscop Pești

Peștii au nevoie de relaxare și caută să-și petreacă timpul liber cât mai plăcut. Nevoile lor afective s-ar putea să fie date deoparte din cauza unor proiecte în care s-au implicat și care necesită atenție. Posibile certuri cu persoana iubită, cu copiii și prietenii.Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri