26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Horoscop zilnic 3 martie 2022. Triplă conjuncție puternică în zodia Capricorn

Publicat peHoroscopul zilei de 3 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn au parte de un stelium deosebit de impactant în zodia lor.

Venus și Marte din zodia Capricorn, aflate în continuare în conjuncție, își unesc energiile cu Pluto. Acest context în astrologie este numit stelium și este deosebit de puternic, dat fiind că planetele fuzionează. Avem ocazia să ne atingem un țel, avem puterea să acționăm pentru a obține ceea e ne dorim, fie că asta înseamnă să ne aliem cu persoane puternice, fie că înseamnă să rupem relații. De evitat acțiunile riscante!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de acest context în cel mai înalt punct din astrograma lor, prin urmare este vorba de o șansă de atingere a unui obiectiv, indiferent care este acela. Poate fi vorba de afirmare, de schimbarea statutului social, de o nouă direcție profesională. Nativii își pot construi un renume cu ajutorul partenerilor, de viață sau de afaceri.

Horoscop Taur

Taurii au parte de o conectare profundă la spiritualitate și vor fi îndrumați de valori morale în relațiile cu ceilalți, fapt ce le va aduce aprecieri. Își întăresc principiile de viață și pot fi dornici de cunoaștere și exprimare. Pot explora, pot călători și pot învăța lucruri noi sau pot să devină ghizi și profesori pentru alții.

Horoscop Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă la pasiunile care iau naștere acum pentru că se pot dovedi toxice. Totodată, o dependență financiară, o obsesie sentimentală sau un viciu trebuie analizat și vindecat sau încheiat contextul.

Horoscop Rac

Racii au șansa să înceapă o relație și să simtă că și-au găsit sufletul pereche. Grijă la obsesii. Este important să-și mențină rațiunea chiar dacă se îndrăgostesc. În cuplu își consolidează conexiunea și își fac planuri de viitor alături de partener. Însă, acele relații bazate pe alte interese și nu pe iubire se pot încheia acum.

Horoscop Leu

Leii pot profita de acest stelium pentru a-și eficientiza munca și a câștiga aprecierea superiorilor sau colegilor. Unii nativi își pot schimba jobul cu unul mai bun, unde să se pună mai mult în valoare, să muncească de plăcere sau, cel puțin, să nu mai muncească până la epuizare. Pot lua decizii radicale în privința stilul de viață.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor ști cum să se bucure de micile plăceri ale vieții. Vor căuta să se simtă bine și să elimine din viața lor ceea ce nu le face fericite. Este o perioadă bună pentru plimbări și călătorii, pentru a se îndrăgosti și a începe noi relații. Investițiile riscante și speculațiile financiare ar trebui evitate.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de acest stelium în sectorul familiei, aspect care le poate aduce fie ajutor din partea părinților, fie ocazia de a investi în casă, poate chiar de a-și construi un cămin, de a-și cumpăra o locuință. Un lucru este cert, zilele acestea trăiesc intens la nivel emoțional.

Horoscop Scorpion

Scorpionilor, acest context astrologic le potențează remarcabil abilitățile de comunicare. Nativii își pot convinge cu multă ușurință interlocutorul și pot avea succes în negocieri, interviuri, dezbateri. Pot lămuri neînțelegeri și pot vorbi despre viitor cu partenerul.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de situații riscante în plan financiar care pot aduce deopotrivă câștiguri, cât și pierderi. Zilele acestea sunt de evitat cheltuielile impulsive. Mulți nativi își schimbă modul în care își administrează banii și astfel se pot redresa, mai ales după o pierdere.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt gazda triplei conjuncții, iar efectul său va schimba viața multor nativi, mai ales a acelora născuți pe final de zodie sau care au ascendentul aici. Este o perioadă de recăpătare a puterii personale, a încrederii de sine, de reenergizare a vieții personale. Pot lucra la modul în care arată, se pot iubi mai mult și pot învăța să se bucure de viață și altfel decât au făcut-o până acum.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să treacă prin transformări profunde în urma unei relații ascunse sau din cauza unei relații toxice. Se pot activa frici, tendințe de victimizare și dramatizare. Totuși, acest context poate aduce vindecarea de trecut. Sunt de evitat jocurile de culise și ascunzișurile.

Horoscop Pești

Peștii pot profita de acest stelium pentru a avea succes cu un proiect, pentru a face o asociere avantajoasă financiar și pentru a-și materializa niște planuri. Este posibil să fie atrași de persoane din anturaj. Oricum, se bucură de popularitate în această perioadă și pot primi ajutorul prietenilor în demersurile lor.

 Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri