25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Venus intră în zodia Pești

Publicat peHoroscopul zilei de 5 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se bucură de intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia lor.

Venus intră astăzi în zodia Pești și timp de aproximativ o lună (până pe 2 mai) ne va susține în consolidarea relațiilor. Vom deveni mai atenți la nevoile celuilalt, însă trebuie să avem grijă să nu idealizăm partenerul. Iertăm mai ușor și totodată ne putem vindeca mai ușor după o dezamăgire. Atenție la tendința de sacrificiu și de a intra în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă în această perioadă deoarece tendința este fie de a intra în relații toxice, secrete, fie de a se întoarce la un partener din trecut. Se pot îndrăgosti de persoane care nu le împărtășesc sentimentele. Totodată, o problemă de sănătate cronică se poate ameliora.

Horoscop Taur

Taurii se vor bucura de popularitate în perioada acestui tranzit. Pot intra noi persoane în viața lor, pot primi susținere în proiectele pe care le derulează și nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de persoane din anturaj.

Horoscop Gemeni

Gemenii au șanse mari de afirmare profesională sau de atingere a unui obiectiv la care visează de ceva vreme. Nativii se fac plăcuți mai ușor, sunt apreciați de superiori și capătă vizibilitate. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă.

Horoscop Rac

Pentru Raci, acest tranzit vine cu noi revelații și momente de conștientizare care contribuie la evoluția lor spirituală. Capătă noi principii, învață ceva nou, experimentează și nu este exclus să fie atrași de un mentor.

Horoscop Leu

Leii au șanse să rezolve o situație financiară, poate să obțină un credit sau un bun material. Pot avea parte de evenimente cu încărcătură emoțională și nu este exclus să dezvolte o pasiune secretă. Dacă în cuplu pot reaprinde flacăra, cei singuri pot fi atrași de parteneri cu bani.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură de tranzitul lui Venus chiar prin sectorul relațiile, aspect care le aduce armonie în cuplu și o mai bună înțelegere cu partenerii profesionali, chiar și negocieri profitabile. Cei singuri au toate șansele să înceapă o nouă poveste de dragoste de lungă durată.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, acest tranzit aduce îmbunătățiri semnificative stării de sănătate, dar și armonie la locul de muncă. Lucrează cu plăcere sau poate își găsesc un job mai bun. Contextul este favorabil și celor care vor să-și schimbe stilul de viață. Unii nativi pot fi atrași de colegi.

Horoscop Scorpion

Scoprionii care sunt singuri au toate șansele să se îndrăgostească și să înceapă noi povești de iubire. Poate fi o perioadă bună și pentru vindecarea sufletului, pentru a învăța să fie fericiți sau pentru a da viață unui hobby. Unii nativi se vor bucura acum de reușitele copiilor sau poate chiar vor deveni părinți.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se preocupă de casă și familie. Relațiile cu cei dragi se armonizează, iar faptul că există înțelegere de ambele părți, pe mulți îi motivează să-și redecoreze casa. Poate fi vorba și de sprijin de la astre pentru cei care vor să-și cumpere o locuință, să-și construiască un cămin, iar în alte cazuri familia se mărește.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură de o comunicare excelentă cu cei din jur pe parcursul acestui tranzit. Își pot exprima mai ușor sentimentele, se înțeleg de minune cu copiii și fac negocieri avantajoase. De asemenea, este un răstimp bun pentru învățat, examene și plimbări. Cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni.

Horoscop Vărsător

Vărsătorilor, Venus le oferă șansa de a-și crește veniturile, așa că pot cere cu încredere o mărire de salariu. Pot face investiții profitabile, însă și pofta de a cheltui crește. Mulți nativi își vor demonstra iubirea prin cadouri scumpe.

Horoscop Pești

Peștii sunt cei mai norocoși de ingresul lui Venus în zodia lor. Se vor preocupa mai mult de felul în care arată și vor emana farmec prin toți porii. Se fac plăcuți de cei din jur și pot cuceri ușor persoana care le place. Dacă nu se vor axa prea mult pe propria lor persoană, au șanse să-și armonizeze și relația de cuplu.

 Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri