25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Săgetătorii pot cădea pradă ispitei

Publicat peHoroscopul zilei de 6 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător pot fi ispitiți în plan relațional și ar fi ideal să nu alerge după doi iepuri.

Luna tranzitează astăzi zodia Gemeni și va forma aspecte benefice cu planetele din Berbec și Vărsător, dar și aspecte mai puțin plăcute cu planetele din Pești. În plus se va apropia de Luna Neagră din Gemeni. Cu alte cuvinte, dacă pe de o parte suntem predispuși la vorbe mincinoase și dezamăgiri, pe de altă parte avem capacitatea de a discerne și de a vedea care este adevărul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot fi furați de amintiri și gândurile lor se pot îndrepta către trecut, însă într-un sens pozitiv. Pot reuși să fie suficient de raționali astfel încât să lase în spate ceea ce nu-i mai reprezintă și să privească cu încredere spre viitor.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de unele nemulțumiri financiare. Poate au investit niște bani și nu văd profitul sau poate au făcut niște cheltuieli cam mari și acum trebuie să se zbată să acopere golul din buget.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot realiza că și-au făcut vise cam mari sau că au avut așteptări prea mari de la ceilalți. Nu se vor lăsa copleșiți și deziluzionați, ci vor lupta pentru viitorul lor. Experiența de viață îi poate ajuta să ia decizii bune.

Horoscop Rac

Racii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor și la starea psihică și să nu rămână ancorați într-un context legat de trecut. Pot pierde energie și resurse valoroase care, canalizate altfel, pot conduce la atingerea unor obiective.

Horoscop Leu

Leii se pot teme pentru niște proiecte în care sunt implicați alături de alții sau pot fi dezamăgiți de unii prieteni. La o privire mai atentă vor vedea că au interpretat greșit un mesaj și că, de fapt, au suportul celorlalți.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot fi agitate din cauza unui context profesional, se pot teme pentru funcția lor sau din cauza unor responsabilități prea mari. Sunt sfătuiți să ceară ajutor pentru că îl vor primi și totul va părea mult mai simplu.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, ziua nu începe prea mult chef și nici cu spor la locul de muncă, însă pe parcurs lucrurile se redresează. Primesc sprijin și reușesc să-și termine tot ce au în plan, ba chiar vor avea timp și pentru relaxare.

Horoscop Scorpion

Nici Scorpionii nu se bucură de o stare de spirit tocmai bună. Cel mai probabil, responsabilitățile profesionale le consumă toate resursele. În plus, nici rezerve de energie nu au și nici starea de sănătate nu este cea mai bună.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de neînțelegeri în cuplu din cauza unor situații ce țin de familie sau de activitățile casnice. Cel mai probabil, nativii vor să se relaxeze, iar partenerul nu-i înțelege. În schimb, este o zi bună pentru negocieri profesionale. Totuși, mare grijă la ispitele relaționale!

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt destul de stresați la locul de muncă și le va fi greu să ajungă la o înțelegere cu colegii. Însă, dacă la mijloc este vorba și de un câștig financiar, lucrurile pot decurge mai bine. Li se recomandă mai multă odihnă.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi mai cheltuitori astăzi și pot depăși bugetul. Sunt tentați să cheltuie pentru a se răsfăța pe ei sau pe cei dragi, pentru a se distra sau pentru a impresiona o persoană care le place. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte de conflicte în familie. Diferențele de viziune dintre ei și părinți sunt pregnante și cu greu vor ajunge la o înțelegere. Pot primi reproșuri dure și pot avea senzația că li se repetă situații din trecut.Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri