19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

10 seriale de urmărit atunci când vrei să te relaxezi

Publicat pe


Aceste seriale îți vor readuce zâmbetul pe buze după o zi agitată în care te-ai confruntat cu diverse complicații ale vieții. Pentru câteva ore, îți vei lua gândul de la problemele întâmpinate la muncă, în viața personală sau în relația amoroasă. 

1. Seinfeld

Poate că este o recomandare previzibilă, însă Seinfeld, serialul creat de Jerry Seinfeld împreună cu Larry David, este considerat și în ziua de astăzi un sitcom emblematic pe care trebuie să îl urmărești. Jerry, George, Elaine și Kramer sunt protagoniștii aventurilor care se petrec în serial.

2. Is it Cake?

Is it Cake este un serial în care participanții creează prăjituri sub formă de statui, jucării, burgeri sau chiar pantofi. Juriul are o misiune destul de dificilă, și anume aceea de a stabili care sunt prăjiturile și care sunt obiectele reale. 

3. Queer Eye

În serialul Queer Eye, Jonathan Van Ness, Tan France, Karamo Brown, Antoni Porowski și Bobby Berk formează o echipă pentru a îmbunătăți stilul de viață al mai multor persoane. O să fii martora unor schimbări impresionante și, de ce nu, te poți inspira și tu din sfaturile și recomandările pe care le fac. 

4. Next in Fashion

Next in Fashion ne poartă printr-o incursiune în lumea modei. În acest serial, vei vedea parcursul a 18 designeri de modă într-o competiție în care premiul cel mare constă în câștigarea sumei de 250.000 de dolari, dar și șansa de a lansa o linie de îmbrăcăminte cu Net-a-Porter.

5. Nadiya’s Time to Eat

În cazul în care ți-ai propus să explorezi mai mult domeniul gastronomiei și nu ai idee de unde anume să începi, poți urmări, pentru început, serialul Nadiya’s Time To Eat. Chef Nadiya Hussain te va învăța cum să prepari tot soiul de preparate delicioase și care nu au nevoie de foarte multă îndemânare din partea ta.

6. The Hidden Life of Pets

După cum probabil ai intuit deja, în acest serial este vorba despre simpaticele animale de companie. În cadrul fiecărui episod vei descoperi informații prețioase și interesante despre simțurile și abilitățile animalelor. Așa că, dacă vrei să privești câteva animale drăgălașe, dar și să-ți îmbogățești cunoștințele despre ele, urmărește The Hidden Life of Pets.

7. Blown Away

În serialul Blown Away, creat de Shannon Noble, vei vedea o competiție în care persoanele din întreaga lume specializate în modelarea sticlei luptă pentru titlul cel mare. Dacă ești interesată de acest tip de artă, o să observi în fiecare episod proiecte diverse, dar și etapele de creație ale lor. 

8. Tidying Up With Marie Kondo

În mod cert te-ai mai întâlnit până acum sfaturile venite din partea celei mai cunoscute consultante din Japonia în ceea ce privește simplificarea vieții, și anume Marie Kondo. În Tidying Up with Marie Kondo, vei vedea cum reușește Marie Kondo să le ușureze viața proprietarilor de case dându-le sfaturi…Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri