29.5 C
București
luni, 25 septembrie 2023

9 previziuni pentru 2024 făcute de Nostradamus. Începerea celui de-al Treilea Război Mondial, un cutremur și încălzirea globală se numără printre acestea

Publicat pe


Nostradamus rămâne o figură emblematică, încă de actualitate! În fiecare an este pomenit numele lui. Din secolul al XVI-lea, faima astrologului și fizicianului francez a continuat să depășească ere și granițe. El a scris primul său Almanah în 1550, care a prezis evenimente pentru anul următor. Și în plus, ca toți anii, 2024 nu a făcut excepție… Iată detalii mai explicite despre anul care urmează. 

Nostradamus a prezis pentru la anul înrăutățirea situației legate de încălzirea globală. Foto: Click

Cine este Nostradamus?

Michel de Nostredame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus este un astrolog și fizician francez născut în secolul al XVI-lea și cunoscut pentru cartea sa „Les prophéties”. S-a născut la 14 decembrie 1503 în Saint-Rémy de Provence, în sudul Franței. La vârsta de 14 ani, și-a părăsit familia și s-a alăturat Universității din Montpellier unde a studiat medicina și astrologia.

Expert în astrologie, astronomie și medicină, vorbea fluent mai multe limbi, inclusiv latină, greacă și ebraică… Și-a folosit abilitățile pentru a-și scrie predicțiile; acestea au fost scrise într-o serie de catrene a căror interpretare rămâne vagă.

Nostradamus a avut succes și ca fizician și chiar a servit ca medic al regilor Henric al II-lea, Francisc al II-lea și Carol al IX-lea. Într-adevăr, a fost o figură controversată în timpul său, motiv pentru care s-a confruntat cu critici și atacuri din partea autorităților religioase pentru credințele și practicile sale.

Michel Nostradamus și-a dat ultima suflare la 2 iulie 1566, la vârsta de 62 de ani, dar profețiile sale continuă să fie împărtășite, studiate și dezbătute…

Michel de Nostredame, rămâne 500 de ani mai târziu unul dintre cei mai faimoși povestitori de aventuri din Occident. Cu puțin timp înainte de moarte, ne-a lăsat moștenire celebra sa lucrare „Les Prophéties”; o colecție de 942 de catrene poetice care relatează previziunile sale pentru viitor. Deși au fost publicate în 1555, la mai bine de un deceniu după moartea sa, „Profețiile” se împlinesc în fiecare an.

Într-adevăr, în fiecare an, specialiștii asigură că este total imposibil să existe o relație între „Profețiile” lui Nostradamus și evenimentele istorice. Cu toate acestea, numele farmacistului renascentist continuă să depășească granițele și să ne surprindă de fiecare dată… Deci, ce și-a planificat pentru 2024? Să revedem împreună!Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri