-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Acces Direct. O femeie, la un pas de leșin, după ce i-a fost spartă ușa cu o sabie. Pe cine acuză Cecilia: „Mi-a venit rău, am căzut…” / VIDEO

Publicat pe  • Cecilia, la un pas de leșin, după ce i-a fost spartă ușa cu o sabie
  • Ce a aflat femeia

Cecilia a fost nevoită să treacă prin clipe șocante de la primele ore ale dimineții! Femeia s-a „trezit” că o persoană i-a spart ușa cu sabia. A mărturisit cum s-a întâmplat totul. După momentele de panică, aceasta se sperie de fiecare dată când aude un zgomot în bloc.

Cecilia, la un pas de leșin, după ce i-a fost spartă ușa cu o sabie

În exclusivitate pentru Acces Direct, Cecilia a mărturisit că a aflat că ușa ei a fost spartă de cumnatul unui vecin. Bărbatul susține că acesta ar fi încurcat apartamentul, după o ceartă. Ba chiar mai mult, își asumă el vina și spunea că o va ajuta cu bani pe femeie, însă nu s-a ținut de cuvânt.

Femeia era trează în momentul în care s-a întâmplat totul și a căzut din cauza șocului simțit. Cecilia a mers la poliție, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au filmat ușa, însă nu au mers și la vecinul respectiv.

„Chiriașul stă la etajul 2 și zice că s-a certat cumnatul cu el din cauza surorii și nu a mai nimerit ușa. (…) A zis că din greșeală, dar eu știu că orice faptă se pedepsește. Mi-a făcut ușa praf. Nu dormeam, eram trează. Direct cu sabia. Numai pe dinafară, ușa s-a blocat că a fost încuiată și jos (…) Mi-a venit rău, am căzut jos, n-am știu de mine nimic, mi-am revenit, am sunat la poliție, a venit cine a fost atunci de serviciu, m-a întrebat ce s-a întâmplat și după aia m-am dus la circa 11 și am declarație. A venit doamna care era de serviciu cu șoferul, au filmat ușa, dar nu s-au dus la el (n.r la vecin) să îl amendeze”, a mărturisit Cecilia, pentru Acces Direct.

Femeia și-a cumpărat ușă

Pentru că nu putea sta în acea situație, femeie și-a cumpărat o ușă nouă pentru care a fost nevoită să plătească suma de 1.750 de lei. Cecilia are probleme cu inima și în urma celor întâmplate a luat medicamente.

„Am auzit când a strigat de jos <> Dar eu nu am putut să ies afară pentru că era ușa blocată. (…) Eu mi-am cumpărat ușă. (…) 1.750 de lei (n.r atât a costat ușa nouă). (…) Eu sunt cu inima, mi-am luat medicamente după. (…) Acum, cum aud un pic de zgomot, tresar”, a adăugat femeia.

Femeia s-a speriat foarte tare, iar din cauza celor întâmplate trece prin momente de panică de fiecare dată când aude un zgomot.

Citește și: Acces Direct. O bunică, apel disperat după ce nepotul ei a fost sechestrat și bătut cu cruzime de iubitul mamei. Copilul a trecut prin clipe grele ani la rând / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri