21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Adela Popescu și Radu Vâlcan, schimb de replici pe social media: „Sunt absolut șocată”

Publicat pe


Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o relație apropiată cu fanii lor de pe rețelele de socializare și deseori împărtășesc cu aceștia momente din viața de familie. Acest lucru a fost demonstrat și recent, când prezentatoarea TV a avut un schimb inedit de replici cu soțul ei într-o serie de Instastories. În timp ce erau în mașină, discutau cu privire la achiziția unei noi mașini.

Dacă Radu Vâlcan era convins cu privire la mașina pe care o vrea, mai exact o mașină cu remorcă, care le-ar fi de ajutor și în transportul bicicletelor celor trei copii, după cum a menționat, nu același lucru am putea spune despre Adela Popescu, care nu era de acord cu dorința partenerului ei. 

„Nu vreți să știți despre ce discutăm acum. Te rog să le spui ce mașină vrei să ne luăm, nu cu marcă, așa ca gen. Eu înnebunesc, efectiv. Tu mă vezi? Uită-te puțin la mine, sunt și eu… tu mă vezi conducând o mașină cu remorcă? Vă zic, eu sunt absolut șocată. Îmi doresc… nu mai zic nimic”, a transmis Adela Popescu.

Adela Popescu a dezvăluit și de la cine s-a inspirat Radu Vâlcan legat de achiziționarea acestei mașini. 

„Doamne, vrea să luăm mașină cu remorcă. Cabral, numai tu ești de vină că ai zis că ai una cu remorcă și că e super”, a adăugat Adela Popescu. 

Anul acesta, în luna august, Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit 7 ani de când s-au căsătorit. Cu ocazia asta, prezentatoarea i-a transmis soțului ei un mesaj emoționant. 

„Șapte ani de la nuntă. Trei copii. Cuplul rezistă”, a scris Adela Popescu în descrierea imaginilor în care apare alături de soțul ei.

Citește și:
Dani Oțil vorbește deschis despre dorința de a deveni din nou tată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri