7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Adrian Mutu trebuie să îi plătească Alexandrei Dinu peste 100.000 de euro, după ce a fost dat în judecată. Antrenorul a pierdut procesul cu fosta soție

Publicat pe


  • Adrian Mutu trebuie să îi plătească Alexandrei Dinu peste 100.000 de euro
  • Fostul fotbalist a fost dat în judecată
  • Antrenorul a pierdut procesul cu fosta soție

În cursul zilei de astăzi a fost dată sentința în ceea ce privește procesul pe care Adrian Mutu și Alexandra Dinu îl aveau. Fosta soție l-a dat în judecată pe tatăl copilului ei pentru că nu a plătit pensie alimentară pentru Mario, fiul pe care îl au împreună, iar procesul a fost câștigat de Alexandra Dinu. Așadar, judecătoria Buftea i-a pus „Briliantului” poprire pe conturi și, implicit, pe salariul de la Rapid, echipa pe care o antrenează acum.

Adrian Mutu trebuie să îi plătească Alexandrei Dinu peste 100.000 de euro

La începutul acestui an, Alexandra Dinu și Adrian Mutu ajungeau în instanță după ce actrița a cerut să îi fie pusă poprire pe conturi tatălui copilului ei, până când acesta își va achita datoriile pe care le are, pentru că, ani la rândul, nu ar fi plătit pensie alimentară.

În cursul zilei de azi, judecătorii i-au dat câștig de cauza Alexandrei Dinu iar Adrian Mutu trebuie să îi plătească acesteia o sumă fabuloasă.

„Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.
Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei’, se arată în decizia instanței.

Așadar, conform deciziei dată de Judecătoria Buftea, astăzi, 28 septembrie, Adrian Mutu trebuie să-i plătească Alexandrei Dinu 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Decizia nu este însă una definitivă, iar antrenorul Rapidului are la dispoziție 5 zile pentru a face apel.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu după trei ani de căsnicie

În urmă cu ceva vreme, invitat la un podcast de pe YouTube, Adrian Mutu a mărturisit care au fost motivele pentru care a divorțat de Alexandra Dinu atât de rapid și ce a dus de fapt la ruptura mariajului lor.

”Din cauza tinereții, eram amândoi tineri, când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile, iar noi am pus capăt atunci că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”, a povestit Adrian Mutu.

Citește și: Mario Mutu vrea să se lanseze în afaceri. Ce planuri de viitor are fiul de 19 ani al lui Adrian Mutu: „Sper să mă susțină cineva” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri