6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Alex și Irina de la Mireasa își doresc să fie împreună? Cei doi au petrecut mult timp împreună: „Nu vreau să mai pari indecisă” / VIDEO

Publicat pe  • Alex și Irina de la Mireasa își doresc să fie împreună?
  • Cei doi au petrecut mult timp împreună

După ce au încercat să formeze un cuplu la începutul competiției, Alex și Irina au decis să se despartă, la distanță de câteva zile de la anunțul că sunt împreună.

În ultima perioadă, cei doi au petrecut timpul împreună. Cu toate că Alex și-a exprimat dorința de a avea o relație cu Irina, concurenta este reticentă.

Alex susține că Irina este indecisă

Concurentul i-a spus că a fost deranjat de anumite gesturi, de aceea, au apărut și mai multe neînțelegeri. Cu toate acestea, Alex își dorește să o cunoască mai bine pe Irina.

„Nu-mi place când faci anumite chestii. Aș mușca lumea de gât pentru tine, ce ai? Nu vreau să mai pari indecisă, pentru că eu știu că ești mai mult decât atât”, a mărturisit Alex.

Ce a spus Irina despre o posibilă relație cu Alex

Irina li s-a confesat Cătălinei și doamnei Ana, moment în care a mărturisit că Alex îi amintește foarte mult de primul său iubit, despre care spune că este un bărbat impulsiv. De aceea, este reticentă și a preferat să spună pas unei posibile relații cu Alex.

„El spune că o să fim împreună, a spus și la început (…) Eu când spun la Capricii că nu o să fim niciodată împreună, spune și el că nu o să fim. Prima mea relație care a fost de 4 ani și ceva. Eu aveam atunci 17 ani și până la 20 – 21 de ani, eram copil, a fost prima relație. El tot așa era, foarte temperamental. Se ocupa cu boxul, ne certam la orice pas. Peste două zile, ne despărțim. Îmi spunea cuvinte urâte, după peste două zile se punea în genunchi. I-am spus și Denisei că dacă aș face un cuplu cu Alex, m-aș întoarce cu 10 ani în urmă”, a povestit Irina.

Citește și: Mama Irinei de la „Mireasa” este împotriva relației dintre ea și Alex. Irina le-a dezvăluit totul concurentelor din casă: „Nu mai plânge” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri