1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Alex Zănoagă a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a fost bătut de Bobicioiu. Cine l-a așteptat să coboare din ambulanță | EXCLUSIV

Publicat peIn articol:


În seara de 27 septembrie s-a dat una dintre cele mai așteptate lupte de până acum, aceea între Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți din show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.

La finalul bătăliei doar unul singur a ieșit învingător, respectiv Alex Bobicioiu, actualul partener de viață al Siminei Loica.

Lupta din cușcă a fost una extrem de strânsă și încă de la prima rundă cei doi jucători au părut extenuați, oprindu-se de mai multe ori pe parcursul meciului.

Din nefericire, după ce a ieșit din ring, Alex Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a mers la ambulanța din fața locației unde s-a dat lupta, acolo unde i s-a administrat oxigen. Din cauza efortului, lupta fiind una extrem de intensă, Zănoagă s-a confruntat cu probleme de respirație.

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre o posibilă împăcare cu Simina Loica. Încă mai are sentimente față de fosta soție? „O sun în fiecare zi”

Fostul soț al Siminei Loica a stat în ambulanță preț de câteva minute, apoi și-a revenit complet, simțindu-se bine în aceste momente, fără a avea alte afecțiuni. De asemenea, atunci când a coborât din ambulanță, Zănoagă a fost așteptat de fratele său, care l-a îmbrățișat și l-a felicitat pentru ceea ce a făcut în ring.

Citeste si: Ce pensie are, de fapt, Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România- kfetele.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf reacționează, după scandalul cu Anamaria Prodan. Cum explică situația creată..- bzi.ro

Zănoagă a fost cel care l-a provocat pe Bobicioiu la lupta în cușcă

Lupta dintre cei doi tineri a fost una extrem de strânsă, iar la finalul rundei a treia, Bobicioiu a ieșit învingător. De precizat este că, provocarea a fost lansată chiar de către Zănoagă, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Simina și Alex Bobicioiu, primul interviu împreună, alături de Dominic! Au făcut cunoscute toate secretele relației lor: „Domi îl iubește pe tati și pe Bobi”| EXCLUSIV

Tânărul a spus că își dorește să se lupte cu fostul său coleg de emisiune din orgoliu, simțindu-se trădat de acesta. 

”Nu l-am provocat în cușcă pentru că eu mai am ceva pentru Simina, l-am provocat din orgoliul meu de bărbat că m-a trădat.

A fost la mine în casa, să fim serioși. A fost în grupul tău de prieteni, s-a dat prieten cu tine..i-am zis, daca vrei să ne batem legal, nu să vin eu la tine și aștept provocarea ta, asta i-am zis.

Nu stiu cu cine va tine Simina, cred că cu mine. Probabil va tine cu tatăl copilului, așa e normal.   Ei s-au făcut de ras cu toate chestiile astea. E problema lor daca vor să fie fericiți. Cred că sprijinul era mama ei, nu un prieten, ceva. Nu cred că avea nevoie de un alt sprijin”,  a spus  Zănoagă pentru Online Story, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri