21.1 C
București
joi, 21 septembrie 2023

„Am fost deja la șapte medici” Ileana Sterp nu mai stie ce să facă! Afecțiunea bizară care îi da mari bătăi de cap: „Nimeni nu i-a găsit leac”

Publicat peIn articol:


Ileana Sterp este foarte cunoscută în mediul online, fiind îndrăgită și apreciată de foarte mulți români. Datorită carismei și sincerității de care a dat întotdeauna dovadă, a adunat de partea sa o mulțime de fani cu care ține legătura prin intermediul rețelelor de socializare.

Pe conturile sale, vorbește întotdeauna despre momentele frumoase din viața sa, dar și despre etapele mai grele prin care trece. Tot un moment de sinceritate a avut și recent, atunci când sora lui Culiță Sterp a mărturisit că se confruntă cu o problemă medicală pentru care nu a găsit încă nicio soluție.

Cu ce problemă medicală se confruntă Ileana Sterp?

Ileana Sterp se bucură de o comunitate numeroasă în mediul online.
Tocmai din acest motiv, a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la fiecare pas. Sinceră din fire atunci când vine vorba despre problemele personale, sora lui Culiță Sterp le-a povestit urmăritorilor tăi că îi este dificil să scape de o problemă dermatologică.

Citește și: „Nu-mi imaginam vreodată” Ipostaza în care i-a surprins Ileana Sterp pe cei doi copii ai săi a lăsat-o fără cuvinte! I-a filmat pe micuți și a urcat imediat clipul pe internet

Mai exact, a observat că pleopa i s-a umflat, iar ulterior toată zona respectivă s-a înroșit. Mai mult decât atât, a mai adăugat și faptul că i se întâmplă frecvent acest lucru, tocmai de aceea, până în acest moment, a mers la șapte medici dermatologici, însă în zadar. Niciunul dintre medici nu a reușit să găsească o soluție pentru problema sa, motiv pentru care este destul de îngrijorată.

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric

Citeste si: Șocul trăit de o femeie când a aflat cine era bărbatul care o suna în timp ce întreținea relații intime- stirileprotv.ro

„Iar mi s-a umflat pleopa și acea roșeață o am acolo de doi ani. Am fost deja la șapte medici dermatologici, vă vine să credeți că nimeni nu i-a găsit leac?”, a mărturisit Ileana Sterp pe contul său de Instagram.

Cu ce problemă medicală se confruntă Ileana Sterp?

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Chiar nu înțeleg cum” Ilenei Sterp nu i-a venit să creadă când a văzut asta despre Adda! Anunțul pe care chiar sora lui Culiță Sterp l-a făcut public

De ce nu este de acord Ileana Sterp cu botezul copiilor?

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, Ileana Sterp a mărturisit că nu este de acord cu taina botezului, însă a explicat și ce a determinat-o să ajungă la această concluzie. Mai mult decât atât, a vorbit deschis despre acest subiect, dar și ce hotărâre a luat în cazul copiilor săi.

„Pe Carla, primul nostru copil, am botezat-o în biserica ortodoxă, dar nu a fost un botez prin scufundare.   Practic, nu a fost un botez, eu o consider mai mult o binecuvântare. Eu nu sunt de acord cu botezul copiilor mici. Aici iar o să îmi sară lumea…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri