-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

”Am fost prost” Culiță Sterp, reacție dură după ce a fost țepuit cu mii de euro de către un prieten. Ce vrea acum manelistul în schimbul banilor?

Publicat peIn articol:


Culiță Sterp, pe lângă aprecierile muzicale pe care le primește, este admirat de o mare comunitate de oameni și pentru felul în care este și se comportă cu cei din jur.

Mulți spun că manelistul este un exemplu la capitolul dăruire, fiind un om cu suflet mare.

Ce-i drept, nu de puține ori, el a spus sau a arătat public binele făcut altora, primind în schimb numai cuvinte de laudă.

Citește și: Vestea dată cu zâmbetul pe buze de Iancu Sterp și iubita lui. Toți s-au grăbit să o felicite pe Denisa. Mama Geta a fost prima care a reacționat: „Multe împliniri pe viitor”

Culiță Sterp, reacție dură după ce a fost țepuit cu mii de euro de un prieten

[Sursa foto: Facebook ]

Culiță Sterp a fost păgubit cu aproape 2 mii de euro

Însă, în același timp, a vorbit public și despre pierderile pe care le-a suferit de-a lungul vieții, cea mai mare fiind suma colosală pe care i-au furat-o din casă, cu tot cu seif.

Citeste si: Mălina Avasiloaie, despre cea mai dragă persoana din viața ei: „Atât mi-a mai rămas”- kanald.ro

Citeste si: BREAKING NEWS. Moment istoric în Uniunea Europeană, legat de aderarea României la Schengen. Vor fi și despăgubiri- stirileprotv.ro

Însă acum, pe rețelele de socializare, după ani buni în care a fost tras pe sfoară, Culiță Sterp nu a mai rezistat și a izbucnit.

Cântărețul ”l-a dat în gât” pe cel căruia i-a împrumutat aproape 2.000 de euro în urmă cu trei ani, bani pe care nu i-a mai văzut nici până în ziua de azi.

Citește și: „A trecut timpul așa de repede” Culiță Sterp și iubita lui radiază de fericire! Astăzi sărbătoresc ziua de naștere a fiului lor, Milan

Nu doar că a spus cum s-au cunoscut și cum a ajuns să îl ajute cu bani, dar manelistul a și publicat conversațiile avute cu cel aflat la celălalt capăt al firului.

După lungi și dese amânări din partea tânărului, Culiță Sterp l-a avertizat că îl va face, după cum spune, de râs în mod public, căci nu mai are nevoie de bani.

Citeste si: „A încercat să mă contacteze. Mi-a trimis un mesaj prin domnul polițist. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă.” Ce mesaj i-a transmis Daniel Balaciu din închisoare Danei Roba?- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 12 iulie 2023. Ce sărbătoare este miercuri?- stirilekanald.ro

Citeste si: „Nu știu dacă va trăi fiica dumneavoastră”. Momente dureroase pentru familia Danei Roba. Ce a pățit make-up artista pe masa de operație- radioimpuls.ro

Nu lipsa lor l-a deranjat pe fiul cel mare al mamei Geta, ci, subliniază aceasta, faptul că s-a dovedit că bărbatul în cauză este doar un țepar, nu un om care avea nevoie de ajutor.

Tocmai de aceea, acum Culiță Sterp spune că s-a decis să facă totul public pentru ca fostul lui amic să nu mai facă și alte victime și toată lumea să știe este este el de fapt. 

Citește și: Culiță Sterp și-a întâlnit…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri