13.2 C
București
duminică, 25 februarie 2024

„Am ieșit la întâlnire” Jador și-a refăcut viața după despărțirea de Alexandra Hoder? Artistul le-a făcut fanilor o surpriză de proporții

Publicat pe


Jador a rămas bărbat singur după ce a pus punct relației cu Alexandra Hoder. În urmă cu câteva luni, artistul a rămas cu inima frântă și cu convingerea că nu o să mai iubească nicio femeie, ca să nu mai sufere din dragoste. După o perioadă de suferință, se pare că și-a schimbat părerea în ceea ce privește partea sentimentală a vieții sale, după ce a împărtășit cu admiratorii săi că a ieșit la întâlnire. 

Pentru a fi mai aproape de fanii lui din mediul online, Jador a creat recent un canal de WhatsApp, acolo unde le ofere conținut în „exclusivitate” admiratorilor lui.

Astfel că, în urmă cu numai o zi, artistul a dat de înțeles că se află la întâlnire cu o nouă domnișoară. A postat și o imagine din momentele în care se afla la masă, însă a avut grijă ca fața sau alte semne distinctive să nu se observe, care l-ar putea da de gol în ceea ce privește identitatea tinerei.

„Am ieșit la întâlnire”, a…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri