16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale artistei

Publicat pe


Andreea Antonescu s-a despărțit de jurnalistul Victor Vrînceanu. În decembrie 2022, artista și fostul ei partener au devenit părinți. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. 

Anunțul că Andreea Antonescu s-a despărțit de partenerul ei, Victor Vrînceanu, a fost confirmat de către artistă. Pe contul personal de Instagram, vedeta a mărturisit că ea și tatăl fiicei sale au decis să pună punct relației lor, motivul fiind nepotrivirea de caracter. Cântăreața a precizat că amândoi se vor preocupa de creșterea fetiței lor și că nu își mai dorește să vorbească despre acest subiect. 

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram. 

Într-un interviu pentru unica.ro, Andreea Antonescu a vorbit botezul fiicei sale. Artista a dezvăluit că va avea loc în vară și a oferit mai multe detalii despre eveniment. 

„Botezul va avea loc la începutul verii, pentru că atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!”

Artista și-a ținut relația cu fostul partener departe de lumina reflectoarelor, fiind puține ocaziile în care a vorbit despre această poveste de dragoste. În același interviu, Andreea Antonescu a făcut mărturisiri despre relația cu Victor Vrînceanu și a povestit cum s-a cunoscut cu acesta.

„Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!”, a declarat Andreea Antonescu pentru unica.ro. 

Citește și:
Cele mai inspirate ținute pe covorul roșu la Oscar 2023

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri