25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Andreea Marin a dezvăluit ce s-a întâmplat cu cei doi copii pe care i-a adoptat la distanță. Motivul pentru care acum nu mai păstrează legătura: „Îți dai seama că sunt oameni mari, l-am și întâlnit pe băiețel”

Publicat peIn articol:


În urmă cu mai mulți ani, Andreea Marin a adoptat 2 copii la distanță prin intermediul unei fundații, un băiețel din China și o fetiță din Kenya. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV a donat constant fonduri pentru educația celor doi micuți și a întregii comunități în care aceștia creșteau.

Cu toate acestea, vedeta nu mai păstrează legătura cu ei în prezent. Iată care este motivul!

Motivul pentru care Andreea Marin nu mai păstrează legătura cu cei doi copii adoptați la distanță

Andreea Marin a fost implicată în dezvoltarea și creșterea celor doi copii, donând frecvent bani către fundație. Mai mult decât atât, vedeta l-a și vizitat o dată pe băiețelul din China, însă, conform regulilor de adopție la distanță, nu i s-a permis să formeze o legătură cu micuții.
Ajutorul a venit, spune ea, pe cale financiară, ceea ce a dus la evoluția copiilor, și totodată a comunității în care ei trăiau:

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația cu fiica ei! Ce limite îi impune Violetei? „Sunt greșeli ireparabile pe care trebuie să le previn”| EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, decizie importantă pentru sănătatea ei! Fanii au fost primii care au aflat: „Nu există nu se poate”

Citeste si: După ce Georgiana Lobonț l-a acuzat că a vorbit prea mult despre căsnicia sa, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără: „Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă”- kanald.ro

Citeste si: ”Afacerea” cu refugiați nu mai merge. Românii îi dau afară pe ucraineni din case- stirileprotv.ro

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îți ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil.

De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate. Nu ajutai doar copilul în cauză, pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția părinți adoptivi, între ghilimele, din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare, și ei construiau întreaga comunitate. Adică, le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei și au șanse să se dezvolte împreună și, mai ales, șansa la educație, care înseamnă clar deschidere către lumea largă”, a povestit Andreea Marin pentru Fresh by UNICA.

Donațiile contribuiau la construirea comunității

Andreea Marin a subliniat faptul că donațiile nu erau trimise direct pentru fiecare copil în parte, ci erau strânse pentru a construi întreaga comunitate, în favoarea celor mici. Astfel, toți copiii se dezvoltau și creșteau în egală măsură, având acces la educație.

Citeste si: “Mi-am format un principiu de viață care s-ar putea să supere pe multă lume.” Dinu Maxer a dezvăluit motivele reale ale divorțului- kfetele.ro

Citeste si: Subiecte simulare Biologie BAC 2023. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii? Barem de corectare- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop mâine, 31 martie 2023: Berbecii fac schimbări în carieră. Gemenii întâmpină probleme în plan financiar- radioimpuls.ro

„Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa. Pentru că dacă tu l-ai fi ajutat numai pe acel copil s-ar fi creat inegalități. (…) Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă ei primeau direct banii în mână de la tine, de la X, de la Y?! Nu se alegea mare lucru, pe când, acea fundație, spre care noi direcționam acești bani, făcea un plan de dezvoltare și, cu ajutoare din toată lumea, planul de dezvoltare pentru întreaga comunitate era cu adevărat o șansă.

Creșteau ca familii, se ajutau între ei, înțelegeau cu toții aceleași lucruri, aveau parte și de o educație odată cu dezvoltarea infrastructurii, exact așa cum trebuie să crească, în mod sănătos”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin nu mai păstrază legătura cu fetița și băiețelul adoptați la distanță

[Sursa foto: Facebook]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri