11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

Andreea Marin, mărturisiri despre fiica ei, Violeta: „A avut libertatea de a crește firesc”

Publicat pe


Andreea Marin și fiica ei au o relație extrem de apropiată, iar vedeta a povestit cu mai multe ocazii că este extrem de mândră de Violeta.

Până acum, Violeta nu a avut foarte multe apariții publice, deși părinții ei, Andreea Marin și Ștefan Bănică, se află în lumina reflectoarelor de multă vreme. Vedeta a povestit într-un interviu pentru revista VIVA! faptul că a protejat-o până acum cât a putut pe fiica ei de această presiune a celebrității. 

„Tocmai de aceea, până la această vârstă foarte rar a apărut public și a fost o idee foarte bună, a avut libertatea de a crește firesc și de a alege cine vrea să fie, fără presiunea statutului părinților. Am protejat-o cât am putut în acest sens și mă bucur să văd că a evoluat firesc, ca orice alt copil care-și caută drumul”, a declarat Andreea Marin. 

Andreea Marin a mărturisit de mai multe ori că are o comunicare deschisă cu fiica ei, Violeta, și că amândouă discută pe orice subiect. Vedeta îi este alături adolescentei în toate etapele prin care trece și o ajută cu sfaturi atunci când este nevoie. 

„Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre subiecte care îi pot influența viața, este chiar necesar. Eu nu am avut-o pe mama alături de mine când aveam mai mare nevoie de ea, s-a stins când aveam 9 ani, și mi-au lipsit enorm dialogurile cu ea. Caut să umplu golurile pentru fiica mea, atât cât îmi stă în putere. Iubirea mea pentru ea depășește orice obstacol, ea e inima mea.”

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, vedeta a vorbit despre planurile pe care le are Violeta. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică se gândește să studieze Dreptul într-o altă țară.

„Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să-i și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să-ți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Trebuia să devin informatician. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator.”

În continuare, Andreea Marin a mărturisit că îi acordă tot sprijinul fiicei sale. Cu toate astea, a recunoscut faptul că o afectează această decizie.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi”, a declarat Andreea Marin în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Citește și:
Lindsay Lohan va deveni mamă pentru prima oară. Modul inedit în care a dat marea veste

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri