25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Andrei Neagu comentează situația actuală din cele două triburi la Survivor România: ”Vrea să facă puțin teatru pentru a câștiga suporteri”

Publicat peDupă ce Daniel Pavel a anunțat că Survivor România a ajuns la jumătatea acestui sezon, devine tot mai clar că Faimoșii și Războincii vor lupta tot mai puternic din acest moment. După accidentări șocante, eliminări surprinzătoare și conflicte puternice, astăzi a început cea de-a unsprezecea săptămână.

Andrei Neagu a început comentariul din această seară ținând cont de discuțiile existente în tribul roșu ca urmare a eliminării lui DOC. Se pare că Bianca, Ștefania și Ada sunt în culmea fericirii, în timp ce Ionuț simte că este o mare pierdere.

Andrei Neagu comentează situația actuală din cele două triburi la Survivor România

Legat de plecarea lui DOC, aș fi crezut că se vor înțelege mai bine în camp. Chiar este șocantă plecarea lui. Ori nu mai făcea față dorului de casă, ori nu știu ce să zic”, a spus Andrei. Totodată, Andrei a subliniat și celelalte discuții din trib, pornite între Mihai și Remus, dar și declarațiile lui Ionuț: ”Nu știu ce vrea să arate Zmărăndescu, dar mi se pare un comportament care nu este demn. Poate ca urmare a experienței sale, activității sau a vârstei ajunge să vorbească așa cu Remus, dar nu sunt deloc de acord cu astfel de apelative. Mi se par total nepotrivite. Iftimoaie e o persoană care ascunde niște lucruri, deși a încercat să pară foarte corect. E pe alocuri manipulator și asta e evident. Remus, de când a revenit în Captivitate, pare să fie tot mai plăcut, aduce cele mai multe puncte. El place aproape tuturor, chiar dacă băieții vor să fie împotriva lui.”.

Nu doar la Faimoși sunt conflicte! Se pare că Alin Chirilă, luptătorul de MMA din tabăra Războinicilor este tot mai vocal: ”Faptul că Alin i-a dat din mâncare lui Remus este, mai degrabă, o mică minciună. Cred că Alin vrea să iasă în evidență sau să facă puțin teatru pentru a mai câștiga niște suporteri. El se consideră Dumnezeul echipei sau al show-ului, așa că epatează”, comentează Neagu.

”Vrea să facă puțin teatru pentru a câștiga suporteri”

Seara a continuat, după cum așteptau și cei de acasă, cu jocul de Captivitate, despre care Andrei Neagu a spus: ”mi se pare foarte cool! Jocurile sunt funny, dar miza e imensă. Iar astăzi au mai avut și excursia în Punta Cana. Zi de zi se întâmplă ceva diferit, iar asta e incredibil. Faptul că au parte și de mâncare în recompense deoarece, indiferent de cât de slăbit ai fi, îți dă o anumite putere”.

Andrei Neagu a continuat comentariul, urmărind finalul jocului, care a surprins-o pe brazilianca din echipa Războinicilor într-o stare totală de neputință: ”Se știe că pe jocurile de forță au fost mai bun Faimoșii. Mă surprinde să o văd pe Lucianna că nu poate înainta deloc, dar o cred. Cum ea nu mănâncă carne, e clar că se simte slăbită. Totuși, având în vedere că a adus puncte cu alte ocazii, nu ar trebui judecată. Nu a ajutat-o corpul”.

Neagu a văzut două momente ale serii

Din categoria lucruri previzibile, Neagu a văzut două momente ale serii: faptul că Faimoșii l-au capturat pe Alin și că Alexandra Porkolab și-a folosit puterea câștigată în urmă cu o săptămână pentru a-l ține pe Remus departe de terenul de joc, la lupta pentru Imunitate: ”Alegerea lui Alin e previzibilă. S-a dovedit a fi cel mai puternic, dar asta poate fi o șansă să le dea altora voie să ofere niște surprize. Alegerea lui Porkolab, strategic, este cea mai bună. Remus e puternic, are mari șanse să ajungă la Individuale, așa că mi se pare perfect”.

Evident, comentariul serii nu se putea încheie fără a nota și una dintre cele mai surprinzătoare imagini din Survivor: Ada Dumitru și-a ispășit pedeapsa și nu a plecat în Punta Cana, alături de colegii ei… așa că singură pe insulă a arătat cât este de ușor să-ți pierzi vibe-ul de zi cu zi: ”Ada singură pe insulă.. este o mare șansă! Să o vedem amuzantă, liberă. Eu sunt actor și mă bucur să o văd cum trăiește. Chiar dacă imaginea Adei nu este sus acum în ochiii privitorului, mie îmi place mult ce a făcut pe insulă”.

Survivor continuă mâine și miercuri, la PRO TV, de la 20:30.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri