20.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Andrei Neagu continuă să comenteze implicarea celor patru concurenți reveniți în show: ”Mi se pare că văd un altfel de Survivor”

Publicat peLuni seara a început pe PRO TV o nouă săptămână a reality show-ului Survivor România. Cele două echipe au ajuns în etapa Unificării, au primit ajutor de la 4 foști concurenți – Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac și demonstrează că sunt gata de o nouă bornă.

Andrei Neagu, fostul Războinic care nu ratează nicio ediție a urmărit-o și pe cea din această seară și a comentat atmosfera din această perioadă, în special cea de la Faimoși: ”Cei patru au venit cu o energie nouă și e oarecum normal pentru că ambele echipe au putut analiza diferit ceea ce se întâmplă. Zanni vine cu sfaturi bune, să ajute. Chiar dacă există o ceartă între Ionuț și Remus, au încercat să facă lucrurile diferit, să nu mai dea curs acestor discuții. Se simte relaxarea și focusul pe lucrurile care ar trebui să conteze”.

Andrei Neagu continuă să comenteze implicarea celor patru concurenți reveniți în show

Totodată, Andrei a ținut să vorbească și despre comentariile foștilor concurenți care nu s-au regăsit atât de rapid pe traseu: ”Este cât se poate de normal ca cei patru să nu fie total în apele lor. Au trecut prin această etapă când erau concurenți, dar nu au același suflu și acum. Ei au intrat direct în pâine și a fost savuros să-i vedem jucând, dând sfaturi. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să-l ai – să retrăiești. Îmi place că și-au dat voie să fie vulnerabili”.

Comentariul lui Andrei urmărește prima probă a serii: ”Jocul de Recompensă, la Monkey Land, este fascinant. Am avut ocazia să văd asta în Gibraltar. Acum, din junglă, unde nu ai parte de nimic, este o bucurie să poți vedea această recompensă. Chiar dacă Faimoșii au câștigat, Războinicii nu s-au supărat atât de tare, chiar dacă nu au putut adăuga la palmaresul personal victoria, au adunat acele victorii în fața foștilor concurenți. Mi se pare că de când au ajuns cei 4, văd un altfel de Survivor. Totul este mai dinamic, mai antrenant”. Această stare bună a văzut-o Andrei și la recompensă: ”La Monkey Land, se simte voia bună. Aveau nevoie de această pauză, s-au bucurat alături de confrații lor (râde)”.

”Mi se pare că văd un altfel de Survivor”

Cel de-al doilea joc al serii a fost cel pentru Imunitate, acolo unde Alex, Zanni, Elena și Oana au fost doar mentori, nu și competitori pe traseu. ”Mi se pare normal ca mentorii să nu joace la Imunitate, trebuie să ofere sfaturi. Un joc foarte greu câștigat de Războinici. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar mă întreb cât de dificil trebuie să fi fost. Mă așteptam la victoria tribului albastru care au un vibe excelent. E o foame de victorie, după cum spunea și Zanni. Dan Ursa trăiește acest show la intensitate maximă, a adus cele mai multe puncte, la o viteză mare…”, a ținut Andrei Neagu să menționeze.

Ultimul pas al episodului de astăzi a fost și cel mai intens. După ce Faimoșii au pierdut Imunitatea, au avut neșansa de a pierde și 2 concurenți: unul pe motive medicale și altul pe considerente de vot. Andrei Neagu a spus despre tot acest moment.

Un consiliu interesant

Un consiliu interesant, regulile s-au schimbat total. Îmi pare rău de Ada, sora mea de muncă, de actorie. A avut un discurs pe care l-am primit fain, m-a emoționat. Mă bucur că am reușit să o descopăr pe Ada ca om, ca sportivă, ca Faimoasă. Mesajul transmis de ea a fost unul adevărat și m-am regăsit în el – o persoană care nu e în domeniul sportiv să arăți că se poate. La votul comun a fost o nebunie, să o văd pe Carmen votată, ea fiind foarte bună pe traseu. Șocant e faptul că nu a fost Kamara votat, pe când Remus a fost propus de Iftimoaie pentru că e guraliv și individualist, deși foarte puternic. Nu mă surprinde plecarea lui Zmărăndescu, dar interesant că el a avut o conexiune atât de bună cu Războinicii”.

Săptămâna Unificării se apropie de final! Mâine seară, de la 20:30, pe PRO TV este programat momentul care va schimba totul. Și se pare că vor avea și doi invitați speciali, Alex Velea și Antonia care vor aduce un concert pe cinste. După cum spune și Andrei Neagu, nu trebuie să ratăm: ”Un episod șocant, plin cu de toate… un roller-coaster. Abia aștept să văd ce se mai întâmplă și să văd aportul celor patru care au făcut ca Faimoșii și Războinicii să înflorească”.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri