-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Antonia, mesaj dur pentru femeile care o critică constant. Ce a determinat-o pe iubita lui Alex Velea să răbufnească în mediul online / FOTO

Publicat pe  • Antonia a avut un mesaj pentru cele care o critică
  • Ce le-a transmis vedeta fanilor

În ultima perioadă, Antonia le-a povestit fanilor că există persoane care o judecă fie din punctul de vedere al carierei, fie al relației de cuplu. Cu toate că a spus în repetate rânduri că nu va mai lua în considerare comentariile răutăcioase, de curând, artista a postat un mesaj în care își exprimă nemulțumirea.

Antonia, mesaj dur pentru cei care o critică

Să fii persoană publică nu este deloc ușor, iar Antonia se numără printre vedetele care știu foarte bine acest lucru. Într-o postare distribuită pe Instagram, artista nu a mai ezitat și a răbufnit, după ce a fost criticată de femei.

Vedeta a vorbit despre invidie, dar și despre faptul că este obișnuită cu astfel de reacții de când era în liceu. Antonia și-a exprimat nemulțumirea, dar în același timp se declară surprinsă neplăcut de faptul că astfel de situații sunt tot mai des întâlnite, mai ales în mediul online.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade indivia. Aceasta este problema reală.

Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia, într-o postare distribuită pe Instagram.

Citește și: Antonia, imagini înduioșătoare cu Akim și Dominic. Cum i-a surprins pe cei doi fii ai ei: ”Mă topesc” / FOTO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri