2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Anunț surpriză la Antena 1! Este însărcinată: „O să cunoașteți noul membru al familiei”

Publicat peAnunț surpriză la Antena 1! Este însărcinată. Vedeta și prezentatoarea emisiunii de cooking este însărcinată pentru prima dată.

Roxana Blenche, căci despre ea este vorba, a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Vedeta de televiziune a postat câteva cuvinte frumoase, dar și un video cu ecografia bebelușului.

Anunț surpriză la Antena 1! Este însărcinată

Mai mult, Roxana Blenche și-a surprins toți fanii cu videoclipul pe care l-a postat pe Instagram. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat și un mesaj emoționant prin intermediul căruia a anunțat că urmăritori ei vor cunoaște noul membru al familiei „într-o zi e primăvară”.

„Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al familiei Bucur-Blenche. Mami zice că sunt un Blenchișor, iar tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, a scris Roxana Blenche pe Instagram.

Cine e Roxana Blenche, fostă concurentă ”Chefi la Cuțite”

Roxana Blenche are 29 de ani și a fost una dintre semifinalistele concurente de la ”Chefi la Cuțite”, sezonul 8. Însă v-ați gândit vreodată cum s-a apucat de gătit și cum i-a fost stârnită pasiunea în bucătărie? Totul a început când era acasă și a început să gătească din ce în ce mai mult, apoi a început să achiziționeze cărți pentru gătit. La scurt timp, Roxana Blenche a luat decizia de a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a reușit să prindă un post de bucătar.

”Eu am început să gătesc acasă foarte mult. Am început să-mi cumpăr din ce în ce mai multe cărți și așa am început eu să gătesc. După care am plecat în Statele Unite cu worl&travel și acolo am primit postul de bucătar. În timpul meu liber, eu cam tot timpul gătesc. Mai mereu sunt la bucătărie”, le-a spus Roxana fanilor săi pe Instagram, arată Spynews.

Sursa: ciao.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri