15.6 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023

Avanpremieră cu fast pentru serialul “Secrete de familie”, ce va avea premiera miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Publicat pe


Luni seara a avut loc evenimentul de lansare a serialului turcesc fenomen Secrete de familie’, ce va avea premiera mâine seară, de la 20:00, la Kanal D!  Ziaristi, critici de film, vedete au fost prezenti la avanpremiera primului episod al productiei care va face în această toamnă senzație la Kanal D!

Evenimentul a avut loc într-un cinematograf din Capitală, iar cei prezenți s-au putut bucura de primul episod al acestei producții care a cunoscut deja succesul internațional. Cu o distributie excepțională, care reunește actori mari ai Turciei, un scenariu alert și o intrigă polițistă combinată cu poveste de dragoste, Secrete de familie’ promite să devină revelația toamnei in materiale de seriale.

Andreea Mantea, o împătimită a serialelor turcesti, a fost gazda evenimentului si le-a transmis celor prezenti câteva lucruri emoțioante din experiența ei de fan al producțiilor genului. Vedeta a menționat că serialul atrage prin modul în care îmbină povești pasionale și realiste din viața cotidiană, precum și prin selecția atentă a actorilor și modul autentic în care este redată viata protagonistilor.

Recunosc, am tras cu ochiul și am văzut despre ce este vorba în serial. M-a prins încă de la primele cadre. În povestea de viață a personajelor ne putem regăși cu toții, iar relația dintre protagoniștii centrali, avocata și procurorul, este una foarte intensă’, spune Andreea Mantea.

Telespectatorii, cu siguranță, îl vor urmări cu sufletul la gură (n.r.- serialul Secrete de familie’), este o poveste de dragoste incredibilă și persoanejele joacă magistral, scenariul este foarte bine articulat, construit astfel încât să te prindă în fața micului ecran și să trăiești alături de personaje fiecare clipă’, spune Simona Patruleasa.

Sper să fie un fenomen, este o poveste faină… Și rezonez mult cu faptul că una dintre temele fundamentale ale acestui film este lupta pentru adevăr. (…) Ce pot să vă mai spun, dincolo de distribuția excepțională, este că acest serial e filmat în Istanbul;  pentru toți cei care iubesc acest oraș este wow’, spune Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări’.

Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil!’ a fost, de asemenea, pe covorul roșu, la evenimentul de lansare al serialui și a mărturisit că este captivată de scenariu, de povestea în care se pot regăși telespectatorii, precum  și de pleiada de actori celebri.

Ne plac poveștile de viață, ne place să ne regăsim în tot ceea ce urmărim. Actorii serialului   sunt extrem de talentați și de frumoși! Serialele turcești de la Kanal D sunt atât de iubite de publicul din România!‘, spune Ilinca Vandici.

Secrete de familie este un serial care a cunoscut deja succesul internațional, actorii sunt foarte iubiți de public, scenariul îmbină intrigă polițistă cu o poveste de dragoste. Eu sunt o fană a culturii turcești, atât…Sursa: www.elle.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri