0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

Azi se deschide Târgul de Crăciun din București 2022! Vezi ce evenimente se vor desfășura în Piața Constituției din Capitală

Publicat peIn articol:


Când se deschide Târgul de Crăciun din București în 2022? Evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă se va desfășura în Piața Constituției, potrivit anunțului făcut de Primăria Capitalei.

Pe ce dată se inaugurează Târgul de Crăciun 2002 în București?

Târgul de Crăciun din București va fi deschis în perioada 20 noiembrie 2022- 26 decembrie 2022, potrivit anunțului făcut de Primăria Capitalei.

De menționat este faptul că în acest an, Primăria Capitalei nu va mai percepe o taxă de intrare în Târgul de Crăciun din București.

Târgul de Crăciun din București va fi deschis de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta și duminica între orele 10:00-23:00.

În 2022, Târgul de Crăciun din București este organizat în Piața Constituției, iar vizitatorii se vor putea bucura de un patinoar, o roată panoramică, căsuțe din lemn cu bunătăți, dar și o scenă cu concerte live.

Citește și: Când se aprind luminițele de Crăciun 2022 în București

Citeste si: “M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest- kfetele.ro

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut: „Un singur lucru să nu uitați…”- bzi.ro

Târgul de Crăciun din București, organizat în Piața Constituției în 2022

„Bucureștiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă.  Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS și creart organizează în perioada 20 noiembrie -26 decembrie Târgul de Crăciun București.

Un eveniment de tradiție ce aduce anual peste 1.000.000 de vizitatori, Târgul de Crăciun transformă centrul oraşului într-un spaţiu festiv destinat întregii familii.

Printre atracţiile ediţiei din acest an se numără Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul, roata panoramică, zonele tematice și concertele live.

Piața Constituției vor fi amplasate peste 70 de căsuţe din lemn de unde vizitatorii pot alege cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare.

Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit”, a transmis Nicușor Dan, primarul Capitalei, pe rețelele de socializare.

Citește și: Semnificație Postul Crăciunului 2022. Tradiții și obiceiuri care se țin în Postul Nașterii Domnului

Citește și: Concert caritabil de Crăciun, pe 20 decembrie 2022, la Ateneul Român! Printre artiști, ne vor bucura Gheorghe Zamfir și Alina Sorescu

Când se deschide Târgul de Crăciun din București în 2022?

[Sursa foto: Shutterstock]

Momente artistice la Târgul de Crăciun din București 2022

La Târgul de Crăciun din București vor performa tinerii de Palatul Naţional al Copiilor şi Opera Comică pentru copii, dar și artiști și grupuri vocale care promovează creaţia românească tradiţională.

Pe lângă colinde şi cântece tradiţionale, vor avea loc şi spectacole de datini şi obiceiuri prezentate de ansambluri folclorice din diferite zone ale ţării.

Calendarul programului artistic de la Târgul de Crăciun din Capitală cuprinde următoarele perioade:

  • 30 noiembrie – 4 decembrie,
  • 6 decembrie, 9- 11 decembrie,
  • 16- 18 decembrie,
  • 23- 26 decembrie 2022.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri