21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

Bassam Dabbas, extrem de marcat de cutremurul din Turcia. Rudele hair stylist-ului, afectate de seism: „Toți sunt morți și i-au scos, abia ieri am aflat”

Publicat peIn articol:


Bassam Dabbas încearcă mereu să fie o persoană pozitivă și să primească cu optimism spre viitor. Iată însă că zilele acestea hair stylist-ul și familia acestuia se confruntă cu anumite probleme.

O parte dintre rudele acestuia au fost prinse de cutremurele care au devastat Turcia și Siria, iar Bassam a aflat extrem de recent acest lucru.

Bassam Dabbas

[Sursa foto: Instagram/Profimedia]

Citește și: Doi miri din Suceava, jefuiți la o zi după nuntă. Hoții i-au lăsat fără dar și cu datorii: „Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală”

Citeste si: Cât de rău i-a afectat fotbalul viața lui Cristi Borcea: „Am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 41 de ani, am două divorțuri, toate datorită fotbalului”. Dezvăluiri în premieră la „Fiță cu Adiță”- kanald.ro

Citeste si: Cansu Dere, protagonista serialului ”Infidelul”, este de negăsit după cutremurul din Turcia- stirilekanald.ro

Bassam Dabbas, mărturisiri cutremurătoare după tragedia din Turcia

Orașul de origine a lui Bassam a fost pur și simplu pus la pământ de către cutremurul care a devastat Turcia cu câteva zile în urmă. Din nefericire, mai mulți membrii ai familiei sale au fost prinși sub dărâmături. 

„Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicați și speriați mai avea puțin li cădea casa peste ei.

A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți, Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta.

Sunăm în fiecare zi să ne interesăm de ei, dacă sunt ok, dacă nu. Acum stau panicat în cazul în care nu răspuns, dacă nu au răspuns o oră, deja suntem foarte panicați pentru că nu se știe ce îi așteaptă. Îți dai seama că au căzut blocurile. Noi ne contactăm prietenii, neamurile și prietenii apropiați și când nu îți răspund înseamnă că au murit. Nu puteai să îți dai seama, pentru că până să îi scoată pe unii, pe alții să vadă (n.r. autoritățile) ce și cum, blocul al cui era. Crede-mă că este foarte greu. Vorba mamei este, este mai ușor un război decât cutremurul care a venit”, a mărturisit Bassam, la un post de televiziune.

Tragedia din Turcia a lovit și o parte din familia hair stylist-ului vedetelor.

[Sursa foto: Instagram/Profimedia]

Citește și: Mihaela și cei doi copii ai săi au ajuns în România, după ce au mers 220 de kilometri pe jos până la aeroport. Au dormit prin câmpuri și parcări, după cutremur

 Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri