11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

Bianca Comănici iubește din nou? Cum s-a dat de gol bruneta: „Pentru bebe”

Publicat peIn articol:


Bianca Comănici pare să bifeze succes după succes în ultima perioadă. La scurt timp de când și-a anunțat susținătorii că a reușit să-și achiziționeze casa visurilor, bruneta a dat de înțeles că și-a găsit și dragostea.

Citește și: „A fost o eroină”. Bianca Comănici, mărturii emoționante despre relația cu mama ei. Totul despre lecția de viață pe care a învățat-o de la ea| EXCLUSIV

Bianca Comănici este într-o nouă relație?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Comănici a reușit, în ultimii ani, să strângă o comunitate impresionantă în mediul online.
Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” ține și acum legătura cu cei care au susținut-o pe parcursul show-ului și nu se ferește să împărtășească cu ei cele mai importante momente din viața sa. Așa s-a întâmplat și de această dată. Bruneta a publicat un clip în care a lăsat să se înțeleagă că este iubește din nou. Cu zâmbetul pe buze, fredonând versurile unei melodii de dragoste, cântate de Feli, Bianca a făcut o dedicație surprinzătoare:

Citește și: Bianca Comănici, în doliu! A fost acolo să îl conducă pe ultimul drum. Toată lumea l-a iubit: „Acum în ceruri”

Citeste si: Bilanțul morților în urma cutremurelor din Turcia crește! O mamă și cei doi copii din Republica Moldova au decedat, iar alți 27 de moldoveni sunt dispăruți în continuare- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

„E visul împlinit, iubire ai venit.
De aici începe viaţa împreună, îţi promit.
Promit să fiu luna de pe cerul tău,
Când simţi întuneric să luminez eu
Să te iubesc, la bine şi rău.”, sunt versurile fredonate de brunetă.

„Pentru bebele meu”, a ținut să completeze fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, pe contul personal de Instagram.

Bianca Comănici

[Sursa foto: Instagram]

Cum arată bărbatul potrivit în viziunea Biancăi Comănici?

Într-un interviu recent, pentru WOWbiz.ro, Bianca Comănici a dezvăluit și cum și-ar dori să arate alesul ei. Dacă în ceea ce privește fizicul bruneta nu are prea mari pretenții, atunci când vine vorba despre atitudine și comportament lucrurile stau puțin diferit. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” își dorește un partener cu simțul umorului, care să fie plin de viață și cu care poate discuta deschis: „În primul rând înalt, să fie șatenuț, cu ochii verzi mi-ar plăcea, să fie puțin lucrat, dar nu foarte mult pentru că și eu sunt micuță și mi-ar mai plăcea să fie foarte amuzant. Îmi plac băieții cu simțul umorului, descurcăreți, deschiși la minte și plini de viață.”, a declarat Bianca Comănici, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Bianca Comănici

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri