-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Bianca îl pune pe Ionuț în fața faptului împlinit! Vrea să afle cu orice preț dacă este sau nu îndrăgostit de ea: „Ce simți?”

Publicat peIn articol:


Bianca nu a mai putut să se abțină și l-a pus pe Ionuț în fața faptului împlinit. Chiar atunci când erau singuri, concurenta i-a pus o întrebare importantă, prin care vrea să afle ce simte, de fapt, pentru ea.

Iată ce au discutat cei doi și care este concluzia finală în privința sentimentelor pe care le are concurentul din „Casa Iubirii”. 

Citește și: Alexandru, trist după eliminarea din Casa iubirii: “Mă îndrăgosteam de Irina” În ce relații sunt acum| EXCLUSIV

Bianca îl pune pe Ionuț în fața faptului împlinit 

Bianca și Ionuț sunt tot mai aproape de a face marele pas spre oficializarea cuplului.
Chimia dintre ei a fost încă de la început la cote maxime, când Ionuț a intrat în emisiune și a declarat, fără nicio reținere, că își dorește să o cunoască pe tânără. La rândul ei, concurenta și-a mărturisit admirația pentru acesta, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. Chiar dacă în cadrul unui date s-au și sărutat, încă nu au oficializat relația, deși aproprierile sunt din ce în ce mai vizibile.

La fel de apropiați au fost și acum, când au stat împreună, feriți de ochii celorlalți, și au purtat o discuție. Dialogul dintre ei a fost unul destul de serios, căci Bianca a vrut să afle clar ceea ce simte Ionuț pentru ea.

Bianca și Ionuț

[Sursa foto: Captură YouTube]

 

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Decizie bizară a Rusiei. Ce se întâmplă acum la granița cu Norvegia, țară NATO- stirileprotv.ro

Citește și: Patrick de la Casa Iubirii, primele declarații despre întâlnirea cu Patricia: ”Am stat de vorbă” Cum a decurs revederea| EXCLUSIV

Ce a spus Ionuț atunci când a fost întrebat ce simte: „ O chimie foarte puternică”

Deși, în urmă cu ceva timp, a spus că nu este îndrăgostit, iată că lucrurile s-au schimbat. Pus în fața faptului împlinit, chiar de către Bianca, Ionuț a spus cu sinceritate ce sentimente are pentru ea.

Se pare că în prezent acesta poate spune că se simte îndrăgostit de cea care i-a plăcut încă din prima clipă. Totodată, concurentul a dat de înțeles că fluturii din stomac nu îi dau pace.

„Ai fost întrebat dacă ești îndrăgostit și tu ai spus „îndrăgostit” este prea mult, dar ce simți?”, a fost întrebarea pe care Bianca i-a pus-o  lui Ionuț.  

Citeste si: „Și-a revenit băiatul meu.” Cum s-a afișat Valentin Sanfira, la o lună de la accidentul suferit în Italia. Imaginile cu artistul au apărut pe internet- kfetele.ro

Citeste si: Grevă CFR 2023. Ce salarii au angajații companiei?- stirilekanald.ro

Citeste si: Simfonia solo a Shakirei: experiențele de viață, lumina reflectoarelor și cele mai recente demersuri după Piqué- radioimpuls.ro

„Simt o chimie foarte puternică între noi, pot să spun că sunt și îndrăgostit, este o dragoste la prima vedere. Atâta…Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri