1.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Bobicioiu a ieșit învingător în lupta cu Alex Zănoagă! Simina Loica a fost prezentă la meci și l-a susținut pe iubitul ei

Publicat peIn articol:


Lupta în cușcă dintre Bobicioiu și Zănoagă a fost printre cele mai așteptate bătălii, iar la finalul acesteia unul singur a ieșit învingător, mai precis actualul partener de viață al Siminei Loica.

Alex Bobicioiu a câștigat lupta la finalul reprizei a treia, iar aceasta a fost una epuizantă pentru ambii jucători.

De asemenea, cei doi tinerei au părut extrem de extenuați chiar de la prima rundă, motiv pentru care s-au oprit de mai multe ori pe parcursul bătăliei.

Alex Bobicioiu a câștigat lupta cu Zănoagă

Lupta dintre Bobicioiu și Zănoagă a fost una strânsă, iar fanii celor doi au stat cu sufletul la gură până la finalul bătăliei, mai ales că înainte de a intra pe ring, foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei” și-au declarat război.

Citeste si: Simina Loica, primele detalii despre împăcarea cu Bobicioiu: „A fost și tensiunea celor din jur”! Ce spune despre noua iubită a lui Zănoagă| EXCLUSIV

Citeste si: Ce pensie are, de fapt, Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România- kfetele.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf reacționează, după scandalul cu Anamaria Prodan. Cum explică situația creată..- bzi.ro

De precizat este că, Bobicioiu a fost provocat de Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei Loica fiind sigur de faptul că va ieși învingător din lupta cu actualul partener al brunetei.

La momentul respectiv, Zănoagă a explicat că vrea să se bată cu fostul său coleg de emisiune din orgoliu, simțindu-se trădat de acesta.

Citeste si: Simina Loica, reproșuri la adresa lui Alex Bobicioiu. Bruneta nu s-a mai putut abține și l-a pus la zid: „Să nu uiți niciodată…”

”Nu l-am provocat în cușcă pentru că eu mai am ceva pentru Simina, l-am provocat din orgoliul meu de bărbat că m-a trădat.

A fost la mine în casa, să fim serioși. A fost în grupul tău de prieteni, s-a dat prieten cu tine..i-am zis, daca vrei să ne batem legal, nu să vin eu la tine și aștept provocarea ta, asta i-am zis.

Nu stiu cu cine va tine Simina, cred că cu mine. Probabil va tine cu tatăl copilului, așa e normal.  Ei s-au făcut de ras cu toate chestiile astea. E problema lor daca vor să fie fericiți. Cred că sprijinul era mama ei, nu un prieten, ceva. Nu cred că avea nevoie de un alt sprijin”, a spus  Zănoagă pentru Online Story, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri