0.2 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, anunț neașteptat! După ce au dat de înțeles că formează un cuplu, artistul și dansatoarea au încheiat orice colaborare: „Nu va fi prezentă unde voi cânta eu”

Publicat peIn articol:


După luni întregi în care s-au afișat împreună la evenimente și pe rețelele de socializare, lăsând să se înțeleagă că formează un cuplu, Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț surprinzător despre Cristina Pucean.

Artistul a transmis în urmă cu puțin timp, în mediul online, că el și dansatoarea au întrerupt colaborarea pe plan profesional.

Citește și: Bogdan de la Ploiești premiază cel mai „iscusit” hater! Artistul oferă un premiu de Crăciun celui care îi adresează cele mai urâte jigniri: „Cel mai urât comentariu va câștiga”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu vor mai apărea împreună la evenimente

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au ținut fanii pe jar în ultimele luni. Chiar dacă nu au declarat public că formează un cuplu, manelistul și blondina s-au afișat împreună la numeroase evenimente și chiar s-au sărutat în fața invitaților, fără nicio reținere.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citește și: Ce au remarcat fanii într-un videoclip postat de Bogdan de la Ploiești, alături de finul său cel mic? Asta l-a dat de gol pe manelist: „Să-ți trăiască băiatul”

Acum, însă, se pare că între ei s-a produs o ruptură. O declară chiar Bogdan de la Ploiești, care a anunțat de curând, pe contul personal de Instagram, că a încheiat colaborarea cu celebra dansatoare: „Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!”, a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

Mesajele transmise de Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean 

[Sursa foto: Instagram]

Cristina Pucean, prima reacție după ce Bogdan de la Ploiești a transmis că au întrerupt colaborarea

Dacă Bogdan de la Ploiești a ținut să-și anunțe urmăritorii despre decizia luată, Cristina Pucean a preferat să păstreze discreția și să nu facă prea multe declarații. Aceasta a ținut, însă, să transmită că nu va putea fi prezentă la următorul concert susținut de manelist, fără să ofere detalii: „Dragii mei, la acest concert din data de 2 decembrie nu voi putea fi prezentă. Vă iubesc!”, a fost mesajul Cristinei Pucean, publicat pe contul personal de Instagram.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri