2 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Cabral, despre motivul pentru care își dorește o pauză de la televiziune: „A venit momentul”

Publicat pe


Cabral Ibacka se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV din România. De-a lungul anilor, a fost implicat în mai multe formate de televiziune, iar emisiunile „Ce spun românii” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV sunt unele care au fost îndrăgite de public. 

Recent, Cabral Ibacka a oferit în cadrul unui interviu pentru Click! mai multe detalii despre motivul pentru care își dorește acum să facă o pauză de la televiziune. Prezentatorul a dezvăluit și ce anume va face în această perioadă în care va sta departe de micile ecrane. 

„Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an…”

Foarte mulți sunt curioși să afle ce se va petrece cu emisiunea „Ce spun românii”, pe care Cabral Ibacka a prezentat-o o lungă perioadă la PRO TV. 

„Emisiunea, acum, e pe post. Dar, la un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir”, a adăugat Cabral pentru sursa citată anterior. 

Cabral și-a surprins fanii de pe Facebook cu mărturisirea pe care a făcut-o pe blog-ul personal. Prezentatorul de la PRO TV a pus pe toată lumea pe gânduri cu postarea sa, lăsând să se înțeleagă că, pentru o perioadă, va renunța la proiectele sale din televiziune.

„Nu că mă opresc, nu că mă las.
Nu că-mi place sau că nu-mi mai place.
Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit.
Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta.
Poate e, nu știu.
Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii”, a scris Cabral pe blog-ul personal.

Cabral a mărturisit că se simte foarte obosit și că își dorește să petreacă mult mai mult timp cu familia și cei dragi.

„Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp.
De mine.
De mine cu copiii mei.
De mine cu toți ai mei.
Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul.

Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om.

Am obosit.

O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu…

Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul.
Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”, a adăugat el.

Citește și:
Adela Popescu, imagine rară alături de unul dintre frații ei: „Relația dintre noi e atât de frumoasă’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri