-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Cabral, reacție după ce s-a lansat la PRO TV show-ul „Batem palma?” prezentat de Cosmin Seleși

Publicat pe


Pe 12 decembrie a avut loc prima ediție a show-ului „Batem palma?” de la PRO TV prezentat de Cosmin Seleși. Cabral Ibacka a urmărit și el emisiunea, după ce show-ul lui, „Ce spun românii”, a intrat într-o pauză. 

Cabral a reacționat pe Facebook cu privire la emisiunea „Batem palma?” de la PRO TV. În mesajul său, prezentatorul a vrut să evidențieze faptul că show-ul „Ce spun românii”, pe care l-a prezentat timp de 7 ani, a fost îndrăgit de public, lucru care s-a văzut și din comentariile din partea telespectatorilor. 

„Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă.
A intrat în loc „Batem palma”, un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional.
Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR.
Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.
Șapte ani, da.
Peste 1600 de episoade difuzate.
Multă muncă.
Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate.
Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos”, a scris Cabral pe Facebook. 

În continuare, Cabral s-a arătat deranjat de reacțiile negative referitoare la emisiunea „Batem palma?” prezentată de Cosmin Seleși. El își dorește ca în timp, pe măsură ce telespectatorii se vor uita la show, să își schimbe părerea.

„În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect.
Și regret că a fost așa primul val de comentarii.
Și sper ca pe parcursul aceste săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face.
Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.
Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că „Ce spun românii” a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia.
Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect.
Sper să vă uitați la „Batem palma” și să vă placă.
Noi… o să ne mai vedem.
Pe-aci pe Fb, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet”, a fost mesajul scris de Cabral. 

Citește și:
Modul inedit în care Monica Bîrlădeanu și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 44 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri