14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Când s-a despărțit, de fapt, definitiv Oana Roman de Marius Elisei! „Nu mă deranjează absolut deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

Publicat pe


Oana Roman (47 de ani) a dat cărțile pe față și a povestit când a fost momentul în care s-a despărțit definitiv de fostul ei soț, Marius Elisei, considerând că relația lor nu mai poate fi salvată și că a făcut tot ce se putea pentru asta. Și asta s-a întâmplat după ce s-a aflat că Marius Elisei ar avea deja o nouă relație, iar fiica lor, Isabela, i-ar fi cunoscut partenera.

Oana Roman s-a întors de la mare și a făcut câteva mărturisiri menite să lămurească relația ei cu Marius Elisei, tatăl fetiței sale. A făcut-o pe Instagram, pentru comunitatea ei de acolo, și a ținut să spună exact când s-a întâmplat. După mai multe încercări de a salva ceva, momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie.

S-a rugat să îi fie bine fostului soț

Oana Roman a ținut să specifice faptul că se bucură de noua relație a fostului ei soț și că s-a rugat ca lui să îi fie bine pentru ca ei doi să se liniștească și să își vadă mai departe, separat, de viața lor.

Dragii mei, știți că întotdeauna când am ceva de spus sau de lămurit, o fac aici, cu voi. Astăzi (n.r.: ieri) s-a declanșat o avalanșă de telefoane și  de mesaje din partea ziariștilor, a televiziunilor, relativ la faptul că fostul meu soț și tatăl Izabelei, s-a văzut cu ea de ziua lui și a anunțat, așa, subtil, că este într-o nouă relație.

Drept pentru care, evident că astăzi toată lumea m-a sunat să mă întrebe ce părere am, să mă invite la emisiuni, să mă duc să povestesc despre asta. Le-am explicat că nu îmi doresc pentru că practic nu sunt foarte multe lucruri de spus. Sincer vă spun și din suflet, mă bucur foarte mult că el este ok, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se  pot liniști între noi.

Dar, evident că presa speculează foarte mult, evident că și el a dat o declarație în care a spus că  nu mai vrea să audă despre mine, că nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și că este foarte fericit cu ea, lucru care pe mine mă bucură pentru că eu pentru asta m-am rugat. Ca el să își găsească o nouă relație astfel încât să ne putem liniști, dar trebuie să fac anumite precizări”, a mărturisit Oana Roman, care a povestit exact și când s-a despărțit de Elisei.Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri