-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Captează energia pozitivă a nunții în verighete și inelul de logodnă

Publicat pe


Logodna, acest pas atât de mare și important în viața fiecărui om, are multe semnificații pentru cei doi ce își promit unul altuia să trăiască împreună și să se susțină reciproc de-a lungul vieții. Ziua în care este anunțată logodna are o încărcătură emoțională deosebită pentru cele 2 familii extinse. Inelul de logodnă este dovada palpabilă a legăturii puternice dintre cei doi viitori miri. Această bijuterie specială va dăinui pentru totdeauna în viața celor 2 și este simbolul iubirii care înflorește și se transformă în fiecare zi. 

Ce contează la un inel de logodnă sau o pereche de verighete? Elementele care influențează decizia finală sunt multe: simbolistica pietrei prețioase sau a designului, perfecțiunea lucrăturii, metalul prețios impecabil, prețul sau notorietatea modelului ori a bijutierului. Cu alte cuvinte, energia emanată de toate aceste detalii.

Atât pentru inelul de logodnă cât și pentru verighete, diamantul este cea mai bună opțiune dar și cea mai populară timp de multe generații. Totuși, poți alege ceva mai deosebit decât diamantul: piatra prețioasă asociată cu luna de naștere a logodnicei sau zodia viitorilor miri. 

Pentru că inelul de logodnă și verigheta sunt purtate zilnic, poți profita de energia cristalelor și a pietrelor prețioase pentru a-ți crește vibrația spre starea de bine și fericirea interioară. Acestea susțin bucuria și starea generală de bine și armonie.

De exemplu, minunatul rubin este simbolul iubirii, al pasiunii și al compasiunii, fiind ideal pentru inelele de logodnă. Cuplurile moderne preferă inelul de logodnă cu rubin și diamante sau aur alb (precum inelul de logodnă din aur alb de 18K cu rubin de la Stil Diamonds) deoarece albul scoate foarte frumos în evidență culoarea roșie a rubinului. Acesta simbolizează iubirea și luxul și poate atrage fericire și bucurie în viața noului cuplu. Această piatră prețioasă este considerată cea mai sofisticată dintre toate de către iubitorii de pietre prețioase din întreaga lume. Bineînțeles, ziua cea mare va fi cu totul specială și rochia de mireasă va fi pusă în valoare de frumusețea inelului de logodnă cu rubin. Ca să nu mai spunem și de noroc! Rubinul este piatra reprezentativă pentru sărbătoriții lunii Iulie, o lună cu foarte multe nunți în tradiția românească.

Verighetele cu diamant sunt simbolul universal al iubirii ce durează pentru totdeauna, la fel ca această piatră prețioasă. Deși diamantul reprezintă multe lucruri în diverse culturi, un lucru este sigur: el reprezintă ceva special în viața celor care îl poartă. Combinarea celor două simboluri – forma circulară a inelului și rezistența eternă a pietrei prețioase – fac din verighetă o emblemă a iubirii eterne ce nu va dispărea niciodată.

Diamantele nu sunt doar dure și rezistente, ele strălucesc cel mai mult dintre toate pietrele prețioase. Chiar și cele mai mici diamante strălucesc, fiind astfel încorporate în verighetele ce au devenit un simbol al căsniciei trainice și al legăturii pe termen lung.

Stil Diamonds vă propune o pereche de verighete cu diamante, alb pentru ea și negru pentru el. Diamantele negre sunt rare și simbolizează misterul.

Indiferent de stil, verigheta și inelul de logodnă simbolizează același lucru: promisiunea iubirii eterne. Este o promisiune pe care doi oameni și-o oferă reciproc la începutul drumului împreună de a se iubi și respecta unul pe celălalt, atât la bine cât și la rău. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: www.elle.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri