27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Care este motivul pentru care tot mai mulți oameni pun coajă de portocală în dormitor. Vei fi surprins când îl vei afla

Publicat pe


Potrivit Feng Shui, portocala are puteri energetice care îți vor aduce beneficii majore în viață. 

Potrivit Feng Shui, portocala are puteri energetice. Foto: Click.

Te ajută să schimbi energiile din locuință

Cu ajutorul portocalelor poți prepara smoothie-uri delicioase, profitând de cantitatea enormă de vitamina C pe care o oferă. Dar, de asemenea, conform Feng Shui, va fi vital să schimbăm energiile locuinței noastre, mai ales în cameră.

Simbol al abundenței, fericirii și sănătății

Potrivit Feng Shui, portocala este un simbol al abundenței, fericirii și sănătății bune, așa că în această practică este foarte obișnuit să folosiți coaja de portocală pentru a atrage energia pozitivă și a elimina chi-ul negativ. În acest fel, echilibrul și armonia sunt redate într-o cameră sau în întreaga casă.

Cum să atragi norocul și să îmbunătățești averea

În consecință, se sugerează să se recurgă la ritualuri în care se folosesc coajă de portocală pentru a schimba energiile casei și pentru a îmbunătăți norocul și averea. În acest cadru, vă vom spune cum să utilizați cojile de portocală și care sunt beneficiile specifice.

Cum să folosești portocala în cameră pentru a schimba energiile?

Dacă acasă a existat o ceartă puternică, Feng Shui recomandă amplasarea de coajă de portocală în camerele persoanelor implicate. Pe de altă parte, acest lucru va genera și un mediu confortabil, calm, cu o aromă plăcută. În aceeași direcție, dacă studiezi în camera ta, poți plasa și cojile acestui fruct, deoarece va crește concentrarea și te va ajuta să reții fiecare dintre lecțiile tale.

Ritual cu coajă de portocală pentru îndeplinirea dorințelor

Potrivit Feng Shui, puteți efectua și un mic ritual punând puțină coajă de portocală într-un castron cu câteva picături de ulei esențial de mentă. Dă foc acestui amestec și purifică fiecare dintre camerele tale cu mirosul acestui amestec, în același timp în care treci prin casa ta, spune cu voce tare toate dorințele pentru familia ta.

Sursa: click.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri