25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Care este starea de sănătate a fiicei Ancăi Serea. Vedeta este încontinuu lângă patul de spital al tinerei: „Cât de prețioasă este sănătatea noastră”

Publicat peIn articol:


Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV se bucură de o familie minunată, alături de soțul ei, Adi Sînă și cei 6 copii. Din nefericire, familia sa a trecut prin momente groaznice, întrucât Sarah a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

Care este starea de sănătate a fiicei Ancăi Serea

Fiica Ancăi Serea a avut nevoie de urgență de o intervenție chirurgicală. Tânăra, alături de familia sa, se aflau în vacanță, însă au fost nevoiți să revină mai repede acasă, întrucât operația nu a mai putut fi amânată.

Din fericire, operația a decurs bine, iar fiica vedetei se simte mult mai bine, starea sa fiind una stabilă, însă este în continuare sub supravegherea medicilor.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă și-au întrerupt vacanța de urgență! Fiica lor a ajuns pe masa de operație: „O intervenție chirurgicală care nu suporta amânare”

Citeste si: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului- kanald.ro

Citeste si: Cansu Dere, protagonista serialului ”Infidelul”, este de negăsit după cutremurul din Turcia- stirilekanald.ro

Anca Serea a ținut să mulțumească celor care le-au fost alături în aceste momente cumplite, dar și fanilor din mediu online pentru toate cuvintele frumoase și gândurile bune. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a mărturisit că, încă o dată, a realizat că sănătatea este cea mai importantă.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune. Sarah este mai bine astăzi. Din păcate, încă o dată am realizat astăzi că sănătatea este cea mai importantă”, a transmis Anca Serea, pe pagina sa de Instagram.

Fiica Ancăi Serea, operată de urgență

[Sursa foto: Instagram]

Sarah, fiica Ancăi Serea, operată de urgență

Sarah a fost operată cu succes, în decursul zilei de ieri, după ce s-au întors de urgență din vacanță. Acum se află sub supraveghere medicală, aflându-se în afara oricărui pericol. Anca Serea a vizitat-o pe tânăra la spital cu un buchet mare de flori, iar pe paginile de social media, le-a transmis fanilor că este recunoscătoare că starea de sănătate a fiicei sale este stabilă, iar Sarah se simte mai bine. De asemenea, le-a mulțumit medicilor pentru care i-au fost alături fiicei sale în aceste momente cumplite, dar și pentru toate informațiile de care au avut nevoie în această perioadă.

Citeste si: “Nu mă mai căutați.” Ce hotărâre a luat Marius Elisei după ce a ajuns să fie bombardat cu apeluri, după despărțirea de Oana Roman- kfetele.ro

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Instagram a actriței Cansu Dere după ce presa internațională a lansat zvonul că a dispărut în urma cutremurului din Turcia- radioimpuls.ro

Citește și: ”Sunt atât de norocos” Adi Sînă, declarație de dragoste emoționantă pentru Anca Serea. Cum a surprins-o artistul în ziua în care a împlinit 42 de ani

Bun găsit, prieteni dragi. Poate mulți dintre voi ați observat din stories pe care le-am postat că vacanța familiei s-a încheiat brusc, fiind nevoiți sa revenim acasă mai repede decât ne doream. Motivul a fost că Sarah a avut nevoie de o intervenție chirurgicala de urgență, care nu suporta amânare… Am înțeles ieri, încă o data, cât de prețioasă este sănătatea noastră și a celor dragi, cât de important este fiecare moment pe care îl trăim și pe care ar trebui să îl prețuim la maxim. Nu dorim sa intrăm în foarte multe detalii, Sarah este bine acum, mulțumesc lui Dumnezeu și în special medicilor minunați care au fost mai mult decât prompți în rezolvarea cazului și alături de noi familia cu multe informații și compasiune. În astfel de momente înțelegem mai clar ca niciodată că nu mai contează nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agățăm zilnic ci doar binele persoanei dragi. Aveți grija de voi și de cei dragi, viața este atât de scurtă! Sarah, ai fost foarte curajoasă”, a transmis Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă

[Sursa foto: Instagram]Sursa: www.wowbiz.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri