4.4 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în secret în pelerinajul de pe Muntele Athos? Cum s-a dat de gol artista: „S-au întâmplat multe…”

Publicat peIn articol:


Carmen de la Sălciua a avut parte de o călătorie extrem de emoționantă alături de iubitul ei în Grecia, pe muntele Athos. După pelerinajul de acum câteva luni din Ierusalim, artista a mai repetat experiența într-un loc la fel de profund și emoționant. Cu toate că ea, fiind femeie, s-a putut plimba doar în jurul muntelui, acest lucru nu a împiedicat-o să simtă cele mai profunde sentimente de iubire și recunoștință față de divinitate.

Carmen de la Sălciua și-a dorit să trăiască prima zi din cel de-al 34-lea an de viață într-un loc sfânt, iar dorința i s-a îndeplinit pe deplin. După terminarea pelerinajului, artista a lansat pe Instagram o sesiune de întrebări pentru a putea să satisfacă toate curiozitățile admiratorilor ei legate de această călătorie. Unul dintre fani a întrebat-o pe artistă dacă este posibil să mergi în cuplu în mănăstiri și să dormi împreună cu partenerul tău dacă nu există căsătorie la mijloc.
Cântăreața a oferit un răspuns care lasă loc de multe interpretări. Oare această călătorie a adus cu sine și darul căsătoriei pentru Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș?

„Asta mi-a făcut cadou, Maica Domnului de ziua mea…Sa ma închin Preacinstitului ei Brâu 🙏🏾
Cei 33 de ani se vor încheia la noapte…si spun “Bine ai venit 34,sa fii cu folos “, dar cu adevărat acest an mi-a adus numai binecuvântări si bucurii și am vrut sa îl închei intr-un loc sfânt!
Bun este Dumnezeu ca m-a ajutat

sa ajung aici! ”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citeste si: ”Am spus un adevăr”. Nelu Popa, despre Carmen de la Sălciua, după ce a spus că a avut o relație cu ea, iar artista l-a dat afară din trupă. Ce îi transmite acum saxofonistul

Citeste si: Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în secret?

Carmen de la Sălciua a avut parte de clipe unice în pelerinajul din Grecia, iar impresiile cu care a rămas i-au întrecut cu mult orice așteptare. Pe lângă emoția trăită într-un astfel de loc, oare artista mai are și alte motive de bucurie? La întrebarea admiratoarei, referitoare la dormitul cu partenerul atunci când merg la mănăstiri, artista a lăsat să se înțeleagă că s-au întâmplat foarte multe lucruri în acest pelerinaj, poate chiar să-și oficializeze relația în fața lui Dumnezeu.

„Dacă nu sunteți căsătoriți, aveți voie să mergeți la mănăstiri și să dormiți împreună?”, a fost întrebarea pe care un admirator i-a adresat-o lui Carmen de la Sălciua.

„În acest pelerinaj s-au întâmplat multe…”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, maraton de vacanțe, chiar înainte de nuntă! Nu s-au uitat deloc la bani! Cât costă o cameră în resorturile de lux în care s-au cazat cei doi| EXCLUSIVSursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri