22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare pentru România: ”Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Publicat peCarmen Harra, celebrul psiholog și terapeut din America a povestit exclusiv pentru Ciao.ro ce înseamnă criza economică după războiul dintre Rusia și Ucraina.

Pronosticurile nu sună prea bine și sunt de-a dreptul cutremurătoare! Se pare că nu se anunță lucruri bune nici despre criza economică care va lua proporții curând în România!

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare pentru România

Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.

O criză similară cu cea din 1929

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii.

”Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devim mai buni și în special mai uniți”, a spus Carmen Harra. Care își dorește la un moment dat să ajungă în România, însă din cauza situației actuale nu poate face deocamdată acest lucru. Carmen Harra locuiește la Miami unde totul este calm și pozitiv.

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2023. Clarvăzătoarea a spus totul despre cuplurile care vor divorța anul viitor.

Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în Noul An. Clarvăzătoarea sustiune că și anul 2023 va aduce divorțuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile.

Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un am inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……

Sursa: ciao.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri