7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, vrea să îi calce pe urme artistului? Mărturisirile tinerei: „Cânt de plăcere”

Publicat pe


  • Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, își dorește o carieră în muzică?
  • Ce le-a mărturisit fanilor

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, este studentă la jurnalism, dar nu exclude varianta în care să își facă o carieră în muzică.

Cu toate că, tânăra le-a povestit de mai multe ori fanilor că se vede lucrând în televiziune, Carmina a mărturisit că și-ar dori să facă ceva mai serios și în acest domeniu.

Ce spune fiica lui Liviu Vârciu despre o posibilă carieră în muzică

Pe Instagram, Carmina le-a spus fanilor că a fost surprinsă, atunci când a văzut câte mesaje de încurajare a primit din partea comunității cu privire la posibilitatea de a se lansa în muzică.

„Eu cânt de plăcere, că îmi place să cânt și să mă maimuțăresc. Nu zic că nu o să încerc niciodată să vad dacă pot să fac ceva în privința asta mai mult decât să cânt prin casă, să mă maimuțăresc. M-a uimit foarte tare faptul că foarte mulți mi-ați scris mesaje super frumoase și mi-a dat un vibe foarte fain, ca și cum să mă duc să fac ceva cu vocea”, a spus Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, pe Instagram.

Carmina Vârciu: „Nu știu foarte bine ce înseamnă muzica”

După ce o mare parte din fani i-au lăsat mesaje, Carmina a mărturisit că nu a studiat muzica la un nivel mai serios, ci doar, în copilărie și adolescență.

„E foarte pozitiv și vă mulțumesc. Mie îmi place să cânt, să mă maimuțăresc, să fiu sufletul petrecerii, dar nu m-am gândit. Adică eu am făcut pian când eram foarte mică. Cred că aveam 10 ani, nu mai știu, și am făcut canto în clasa a IX-a două săptămâni, trei, maxim o lună. Nu știu foarte bine ce înseamnă muzica. Adică nu cunosc foarte bine subiectul ăsta, deși m-ar interesa să mă documentez. Nu e asta o problemă”, a mai povestit Carmina.

Citește și: Liviu Vârciu nu se mai înțelege cu fiica lui! Carmina a plâns în public: ”Nu mai am 10 ani ca să…” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri