-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Cascadorie de zile mari în Capitală! Un bucureștean a plonjat cu mașina într-o groapă imensă, săpată în mijlocul șoselei: „S-a prăbuşit pur şi simplu”

Publicat peIn articol:


Că viteza face victime, știe deja toată lumea. Iată însă că acest lucru l-a învățat pe pielea lui un bărbat de 36 de ani din București.

Șoferul ar fi apăsat prea tare pedala de accelerație, așa că drumul său s-a încheiat brusc, la 3 metri sub pământ, pe fundul unei gropi masive.

Un vitezoman a căzut cu tot cu mașină într-o groapă din mijlocul drumului.

[Sursa foto: Captură foto]

Citește și: Accident cutremurător în Maramureș! O mașină în care se aflau 4 persoane a plonjat într-un râu, direct de pe pod. Oamenii mergeau spre mormântul lui Arsenie Boca

Martorii sunt șocați: „Și acum e cu roțile în sus”

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Pantelimon, o arteră destul de circulată a Capitalei.
Groapa, care este săpată de muncitori pentru efectuarea lucrărilor de termoficare, măsoară aproximativ 3 metri în adâncime.

Citeste si: Geta Sterp, de partea părintelui Calistrat: „Îl felicit din tot sufletul”- kfetele.ro

Citeste si: S-a trezit din comă după 12 ani, însă primele cuvinte au îngrozit familia și medicii. Ce a spus tânărul- bzi.ro

Craterul este semnalizat pe toate părțile, astfel ca șoferii să îl poată observa din timp și să nu se accidenteze sau să-și lovească mașinile.

Iată însă că bărbatul în cauză nu a mai putut nici să frâneze, nici să schimbe direcția mașinii, și asta pentru că, potrivit martorilor, avea viteză destul de mare. Aceștia mai spun că șoferul ar fi luat parte la o adevărată cursă prin oraș.

„Am auzit la un moment dat un zgomot de frână, destul de agresiv. Am întors capul și am văzut cum a intrat în semnalizare. A tras de volan stânga și l-a întors practic pe o parte și a ajuns în dreptul gropii, pe lateral, cu mașina sprijinită, practic, pe ușile din dreapta. S-a prăbușit pur și simplu.”

„Presupun că a venit cu viteză, probabil s-a luat cu vreunul de acolo de la rond și n-a mai avut ce să facă, a intrat în colț acolo în betoanele alea și acum e cu roțile în sus. În general se practică pe aici prin cartier astfel de lucruri.”

„Putea să vadă. Nu a văzut el că ei sunt acolo în telefoanele alea. De la semafor de acolo se duce val vârtej.”

„Am înțeles că fac întreceri sau probabil era obosit. Ceea ce s-a întâmplat aici cred că a fost vina șoferului.”, au povestit oamenii care au văzut accidentul, pentru Observator

Astfel, mașina sa a plonjat pur și simplu în groapă, unde a aterizat cu roțile în sus. Oamenii care au văzut tărășenia au sunat imediat la 112, iar la fața locului au venit mai multe echipaje ale poliției și ambulanței, iar ulterior a fost solicitat și un echipaj de descarcerare.

Citește și: Un olandez s-a stins din viață în camera de hotel din Timișoara. Camerista a descoperit trupul bărbatului după câteva zile

Bărbatul a scăpat cu viață, însă a stat zeci de minute în groapă până să simtă din nou pământul sub picioare. Oamenii legii au deschis acum o anchetă pentru a determina dacă șoferul este vinovat pentru accidentul pe care l-a suferit, dar și împrejurările exacte în care s-a produs acesta.Sursa: www.wowbiz.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri